Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor írnátok a másiknak?
Figyelt kérdés
Volt egy nő akinek elég sokáig udvaroltam,azt mondta ne beszéljünk,majdnem fél év után írt rám hogy mi van velem mert régen beszéltünk. Nem tudom ezt hová tenni,bár ezt csak jó fejségnek gondolom.Ti minek látjátok ezt? Amikor kezditek el felejteni a másikat akkor ír pont rátok.2022. máj. 3. 21:55
1/5 anonim 

válasza:

Talán épp nincs senki a közelében, és unatkozik.
2/5 anonim 

válasza:

Valszeg akkor más kellett neki. Azt a másikat viszont nem kapta meg, vagy lapátra került, nem vált be stb. Te viszont pont kéznél vagy.
Én a te helyedben ugyan azt írnám neki amit ő írt neked amikor mondta, hogy ne beszéljetek. Pontosan ugyan azt a szöveget.
3/5 A kérdező kommentje:
1 lehetséges remélem így volt
2 Nem tudom,de ha azt írom az most olyan bunkóságnak hat nem?
2022. máj. 3. 22:01
4/5 anonim 

válasza:

Mert ő nem volt bunkó amikor kiadta az utad? Szerintem nem lenne bunkóság. Sőt. Legyen márbenned tartás és önbecsülés. Nem kezdünk olyannal aki egyszer már kosárt adott. Ha mégis akkor ezt bármikor el tudja majd játszani veled ha épp olyanja van.
5/5 anonim 

válasza:

A hercegnőcske csa unatkozik és éppen nincs aki szórakoztassa. Én nem is válaszolnék neki. Tiltás-törlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!