Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetovàlt/ extravagàns megjelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetovàlt/ extravagàns megjelenèsű lànyok, titeket zavar ha egy sràcnak nincs se tetkòja se piercing stb?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek az ilyen csajok de nekem nincs semmi extra a testemen se varràs se èkszer a hajam is rövid gyàri színű ez nektek gond?

#piercing #Extravagàns
2022. máj. 3. 00:16
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

👩‍🎤 Az ilyen lányoknál a belső számít, a belső a fontos.

👩‍🎤 Nem azt nézik, hogy milyen színű tetkód van.

👩‍🎤 Meg hogy "MEKKORA".

2022. máj. 3. 01:57
 2/10 anonim válasza:
90%
Nem feltétlenül gond, de azért előnyben vannak azok a pasik, akiknek van.
2022. máj. 3. 03:35
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de a tetováltak jobban tetszenek
2022. máj. 3. 06:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Az én páromon nincs, és nem is lesz tetoválás/testékszer (tűfóbiás) de nem érdekel :)

Volt olyan párom is, akinek volt 5 tetoválása, de nem szerettem emiatt jobban.

2022. máj. 3. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sosem érdekelt hogy ki az akin van tetoválás vagy bármi.

Engem nem zavar ha valakin nincs, nem úgy mint általában fordított esetben 😅

A jelenlegi páromnak sincs 1 db tetoválása sem

2022. máj. 3. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Tetszenek ezek a dolgok, nyilván azért csináltattam magamra is, de az én szememben nem von le egy pasi vonzerejéből, ha nincs tetoválása vagy piercinge. Ha valakinek van, aki alapvetően tetszik, akkor az egy kellemes kis plusz, de ha nincs, akkor is ugyanúgy fog tetszeni. Magától a tetoválástól és piercingtől nem lesz vonzóbb senki a szememben.
2022. máj. 3. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szól-e hozzám a kérdés, mert nekem csak tetoválásaim vannak (egyik sem olyan helyen, amit ne tudnék fedni hosszúujjúval, bár tény, hogy van, amelyik viszonylag nagy), ezt leszámítva eléggé konvencionális a megjelenésem (hétköznapi ruhák, hosszú haj, nulla vagy minimális smink, piercing nincs), de nekem mindegy, hogy a másik alter stílusú-e. Szokták mondani, hogy tetovált és nem tetovált ember között az a különbség, hogy a tetováltat nem zavarja, hogy te nem vagy az. Ez többnyire igaz is.
2022. máj. 3. 15:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat korrekt mind! Èrdekelt mert règen nem szerettem a tetovàlàsokat de vàltozott nàlam valamièrt most kifejezettem tetszik, viszont odàig mèg nem jutottam el hogy rajtam is legyen.
2022. máj. 4. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
#8.)-as - Ne CSINÁLJ ! Mert megfogod bánni !
2022. máj. 4. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megbànnàm de mire egyàltalàn kitalàlnàm hogy mit addigra eltemetnek lehet :D
2022. máj. 7. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!