Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit gondolnak egy 18-19éves lányról akinek sosem volt még barátja, és nem is csókolozott még, szóval tapasztalatlan?
Nem örülnék neki, de tök jó látni, h a sok hülye megint összegyűlt, aztán megtárgyalják, h milyen jó is, hogy nem csinálták már 12 évesen.
Mert hát ugye csak ez a két véglet van, vagy elveszted 12 évesen vagy várnod kell legalább 20 éves korodig:)
Száalmas:D
Lehetseges verziok:
1)nagyon ronda vagy, ez azert a mai modern vilagba ritkan jon ossze, szal ha igenyes vagy es adsz magadra akkor nemkene gond legyen
2)nagyon osszeferhetetlen vagy, a pasik ahogy megismernek "menekulnek eloled"
3)alomvilagban elsz, azt hiszed, hogy a pasid majd a szoke herceg feherlovon lesz, ezert nagyon valogatos vagy
4)ha jol elgondolkodtal a fenti 3 eseten es egyik sem igaz rad, akkor nagyon ertekes lany lehetsz:)
19/f
Szerintem egyáltalán nem gáz 19 évesen szűznek lenni.
Sőt valahol azt olvastam, hogy a lányok leginkább az egyetem alatt érnek meg igazán arra, hogy elveszítsék a szüzességüket.(20-21évesen)
Azt nem értem, hogy a fiúknál ez miért lenne máskép.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!