Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit gondolnak egy 18-19éves lányról akinek sosem volt még barátja, és nem is csókolozott még, szóval tapasztalatlan?
"Mé a lányok mit szólnak egy ugyanilyen fiúhoz?"
Azt, hogy fantasztikus. :) Legalábbis nekem, aki 21 éves koráig szűz maradt lányként. Megismertem életem párját, aki szintén szűz volt. Csodálatos, hogy mindent egymástól tanulunk meg, egyszerűen rossz érzés lett volna olyannal kezdeni, aki gyakorlottabb. Így tanuljuk egymást és külön erősíti a kapcsolatunkat, hogy nem volt előttünk a másiknak senki az életében. (kis járogatások igen, meg pár csók, de igazán egymással tapasztaltunk ki mindent)
Ez gáz!
Ez gáz!
Ez nagyon gáz!
Jól van na csak poénkodtam!
Te vagy az első akiről tudom hogy 17 alatt nem kefélt!
Azt gondolnám, hogy végre egy lány aki nincs elr*bancosodrva. Persze attól még, hogy valaki 18-19 éves korában már nem szűz nem az jön le, hogy akkor r*banc, de érted... :)
Szóval én nagyon örülnék.
20F - csakugyan szűz
Biztos semmi rosszat, vagyis remélem, mert én mindjárt 21 leszek, és még sosem volt pasim, nem csókolóztam, és szűz vagyok. Lehetett volna barátom, de nekem ők nem kellettek, lehet válogatok, de mindig tetszett/tetszik valaki más.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!