Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amitől megbízol egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amitől megbízol egy férfiben?

Figyelt kérdés

Nem feltételnül a hűségről, megcsalásról van szó, bár az is benne van.

Mi az, amitől úgy érzed, hogy számíthatsz rá a bajban, hogy megvéd, ha kell, hogy bármikor átadhatod neki az irányítást akár a hétköznapi ügyekben, akár az ágyban, akár jóban vagy rosszban?

Milyen tulajdonságoknak (belső és akár külső is) kell meglennie egy férfiben ehhez, ill. hogy ismered fel (akár konkrét példákkal szemléltetve), miben nyilvánul meg ez a fajta megbízhatóság egy férfiben?

2022. máj. 1. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Egyrészt, hogy talpra esett, magabiztos, vezető alkat, megfontolt, határozott elvekkel, jellemmel rendelkezik és jó szervező képességgel.

Ettől érzem azt, hogy képes jó döntéseket hozni, hogy nyugodtan követhetem, ha ismeretlen a terep.

A reakciói árulják el, hogy megbízható-e benne fizikailag. Tehát, hogy nem erőszakol, vagy vér meg.

Azt, hogy képes lenne-e megvédeni, az alkatából, habitusából tudom meg.

Párom például lobbanékony, de nem keresi a bajt, ugyanakkor inkább támadó, mint menekülő típus, ha veszély fenyegeti.

Alacsony, de izmos, tehát, az ereje és a habitusa is meg van hozzá, hogy megvédjen.

Van egy barátom, fizikai támadás esetén biztos, hogy megpróbálna megvédeni, de se a fizikai ereje, se az állóképessége, se a habitusa nincs meg hozzá valójában. Megpróbálná, mert az önérzete, lelkiismerete nem hagyná, hogy ne tegye, de kétlem, hogy meg várnám mellette a verekedés végét. Időt tudna nyerni, hogy segítséget szerezzek, nem többet.

A szervezés, vezetés alapvetően az én feladatom, ha vele szervezek programot. Én telefonálok, én vagyok a megoldó ember. Őt nem szívesen követném a legtöbb téren, mert alkalmatlan, bizonytalan. Ugyanakkor nagyon otthon van a gépek világában, ha ilyen kérdésem van, hajlok rá, hogy hallgassak a véleményére. De, szemben a szervezéssel, ebben a témában jártas, magabiztos és egyértelmű véleménye van.

A fellépésen és viselkedésen áll, vagy bukik az egész.

2022. máj. 1. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
1, nem kéri hogy adjam át neki az irányítást
2022. máj. 1. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
#1-es. Lenne egy kérdésem. A barátod akkor is megpróbálna megvédeni ha a támadónál kés van :D? Akkor is inkabb a támadó mentalitást helyezné előtérbe? Hagyjuk ezt. Láttam már utcai verekedést. Keveset számít az izom vagy az állóképesség. Ha a barátodat plekniből állba verik akkor sokat értek vele, hogy milyen izmos :D. Ez egy tévképzet.
2022. máj. 1. 13:52
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 A verekedéses rész valóban tévképzet, de nem ez számít. A lényeg, hogy a nő mit ÉREZ. És pont erre voltam kíváncsi, hasonló választ vártam. Úgyhogy az #1-es szerintem egy őszinte és nagyon hasznos választ adott, köszönöm is neki!
2022. máj. 1. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha azt mondja, hogy holnap este hatkor találkozunk itt és itt, akkor háromnegyed hatkor készen vár, nem csak akkor, hanem mindig. Amit mond, az úgy van. Nem hazudik, nem játszmázik, nem tart kételyek között. Nincs levelezés az exekkel, miközben nekem teszi a szépet, nincs kettős élet, nincs mellébeszélés. Ha keresem, válasszol, nem két nap múlva, ő is keresi a társaságomat. Nem szexelni jár hozzám, hanem számíthatok rá, ha csöpög a csap vagy lerobbanok kocsival...

Cserébe én is hasonló hozzáállást nyújtok. Viszont csak annak, aki megérdemli. Ma már be sem engednék az életembe egy gyakorlatilag idegen embert. Azért nem, hogy kritizáljon, játsszon velem, tönkre tegyen érzelmileg.

2022. máj. 1. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3, "A barátod akkor is megpróbálna megvédeni ha a támadónál kés van :D?"

Igen, biztos vagyok benne, hogy minden tőle telhetőt megtenne, hogy lehetőséget teremtsen arra, hogy elmenekülhessek és nem igyekezne gyorsabban futni mint én,hatha akkor engem kapnak el. Vagy nem lökne direktbe oda, esetleg húzódna a hátam mögé.

Persze egy késsel, egy bandával szemben erős hátrányban lenne, egy jól irányzott ütéssel pedig bárkit le lehet téríteni. Nem azt írtam, hogy ő a helyi superman. Egyszerűen tény, hogy, ha izmos, jó kiállású egy férfi kevésbé kötnek bele ok nélkül, illetve, egy verekedés esetén se jön rosszul az ilyesmi. Az is tény, hogy erős benne a védelmező ösztön és hatalmas az önérzete, ami nem bírná el, hogy gyáva legyen. Ez nem azt jelenti, hogy neki állna verekedni a késessel, de, mint írtam, elég alapot ad arra, hogy ne gondoljam, hogy minden próbálkozás nélkül otthagyna a szarban.

Csak ennyit jelent amit írtam.

2022. máj. 1. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Tartja a szavát, és bízik bennem is. Nyíltan elmondja ha problémája van, és nem fojtja magába, hiszen az ilyenek megmérgezik a kapcsolatot.

Felnőtt, és egy szintén felnőtt társat akar, ergo nem akarja "átvenni az irányítást" csak azért, mert ez jót tesz a magabiztosságának.

Az meg, hogy megvédjen... Soha életemben nem kerültem olyan helyzetbe hogy sz..rrá vertek/kiraboltak volna, hacsak nem véd meg valaki, és kétlem, hogy ez olyan gyakran megesik az emberrel élete során (ha meg meg is esik, akkor általában egyedül van, ha meg mégis ott a párja, akkor nyilván jobb ketten futni az életünkért, mint hogy az egyikünk ottmaradjon és ~5en halálra késeljék) szóval a lovagiasságát inkább mindennapos dolgokban mutatja ki; pl nem csak besegit otthon, hanem kiveszi a részét a munkából, őszintén érdeklődik a napom iránt, és ő is szívesen mesél a sajátjáról.

A legjobb érzés a társadtól, ha érzed, hogy emberileg is érdekled, és értékes embernek tart. Sajnos úgy tapasztaltam, hogy sokszor ezt nem foglalja magába a szerelem.

Ha ez mind megvan valakiben, akkor ő nagyon közel áll a tökéletességhez a szememben.

2022. máj. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!