Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket bánnám meg jobban idős koromra?
Ha nem megfelelő házasságba vállalnék gyereket, esélyes válás is, vagy ha nem lenne gyerekem?
38 éves nő vagyok, kilépjek a házasságomból, és akkor valószínűleg már nem lesz gyerekem, vagy ha nem is ideális, vállaljak gyereket?
Legyszi írjatok kort és nemet is!

Ha nem jo a hazassagod es ugy jon a gyerek, akkor szinte garantalt a valas. Lepj ki, keress mast. Ha ennyire gyereket szeretnel, akkor barhol talalsz spermadonort. Az ember alapveto szukseglete a boldogsag. Vannak akik egesz eletukben hajkurasszak, megsem talaljak meg. Mert nem veszik eszre az apro oromoket. Vannak akik defenziv modon a boldogtalansagot akarjak elkerulni es emiatt hanykolodnak egesz eletukben. En a boldogsagra szavaznek. Tehat rossz hazassagbol kilepni, onmagam elfogadni es megtalalni helyem az eletben, majd utana johet a gyerek. Az se baj, ha van melletted egy arra erdemes tars. Gondolkozz szabadabban, es ismerd meg onmagad.
45/F

a kérdésre: a válasz egyértelmű nem, a gyerek nem javít a kapcsolat minőségén ÉS a párok akkor is válnak, ha van már 1-5 gyerek.
a videóban pedig hosszabban arról, hogy miért nem az a NEM.
5-ös,ilyen fel sem merült, hogy a gyerek javít a házasságon..
Legyszi írjatok kort és nemet! Köszönöm!

#1 voltam, 26F. Szerintem egyébként most válj el, ha nem olyan a kapcsolat.
Ha szerencsés vagy még így is összejöhet a gyerek. De ha mégse, akkor sem érdemes bánkódni rajta, mert ebből egészséges család úgy sem lett volna.

Szar kapcsolatba (ha tudod hogy szar) önzőség gyereket vállalni. Ez van. Rohadt önző dolog egy másik ember (a gyereked) életét tönkre/rosszabbá tenni csak hogy neked jó ("jó") legyen. Egyszerűen felelőtlenek és önzők az emberek sok esetben ha gyerekről van szó.
Sajnálom hogy így alakult, de ne csessz ki a saját meg nem született gyerekeddel.

Még van pár éved amég szülhetsz egy boldog kapcsolatban. Ha most leszel terhes azzal nemcsak a saját, de a gyerek életét is tönkreteszed. Vagy elválsz, és akkor nevelheted egyedül, és úgy nehezebb párt találni is.
35 évesen letten terhes egy rossz kapcsolatban, de megtartottam. A 37. szülinapom előtt hagytam ott a férjem, karomon egy babával. Alig pár hónappal később rám talált az Igazi szerelem. Nem bánom hogy van gyerekem, mert nagyon szeretem, de jobb lett volna ha ez a férfi lesz az igazi apja. Szóval ne add fel, és ne tedd tönkre magad, és a leendő gyermeked! Lehet még boldog családod másik férfival!
38 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!