Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha pénzes csávót szeretnék és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pénzes csávót szeretnék és nem erdekel hogy nem szeretem csak ő szeressen, mennyi az esélye hogy találni fogok?

Figyelt kérdés

Nem erdekel ha eliteltek csak az erdekel szerintetek talalni fogok e ilyet.

Gazdag ferfit szeretnek, aki mellett biztonsagban erzem magam. Nem erdekel hogy nem szeretem, a lenyeg hogy gazdag legyen el legyunk egymassal, vicces legyen es meg tudjam tartani. Ha csak ilyenekkel alok szoba, ilyenekkel ismerkedek mennyi az esely hogy egy ilyen lesz a ferjem?

2022. ápr. 27. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Már bocsi, de te teljesen hülyének nézed a pénzes embereket? Ki az aki egy ilyennel jönne össze aki nem elég hogy bevallottan a pénze miatt akarja, de még ki is jelenti hogy ő nem szereti a pasit, a pasi viszont szeresse őt?

Ha én gazdag lennék, az ilyeneket röhögve küldeném el melegebb éghajlatra. De sok sikert, hátha találsz valami balekot.

2022. ápr. 27. 23:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Rossz korokbe mozogsz mert rengetek ilyen van
2022. ápr. 27. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
12,43%
2022. ápr. 27. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel a szépség mulandó, tehát a piaci értéked csökken, a pénzes pasik meg általában jó befektetők, és az értékes dolgokat szeretik, szóval nem fektetik hosszútávon a vagyonukat olyasmibe, aminek az értéke csökken, max. "bérlik".
2022. ápr. 27. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
mutasd milyen arut ajánlasz érte
2022. ápr. 28. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Van rá esély, ha elég jól nézel ki. Hosszútávon viszont nem egyszerű megtartani, saját magad miatt sem, mert hiányozni fog az az érzés, hogy szerethetsz valakit, másrészt egyre kellemetlenebb lesz alárendelni magad egy olyan embernek, akit nem szeretsz.
2022. ápr. 28. 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, előbb mutasd az árút, aztán tegyél le valamit az asztalra, lássam a hozzáállást, stb. és utána meglátom. Szájhúzós nyafogós prosti nekem se kell.
2022. ápr. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!