Gáz ha a sírás kerülget mert nincs kit szeressek?
Figyelt kérdés
20/f2016. nov. 17. 22:59
1/10 anonim válasza:
Ha úgy érzed sírj. Egyáltalán nem gáz és utána könnyebb lesz. Mit takar az hogy nincs akit szeress ?
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm akivel törődhetnék, akit átölelhetnék, aki hozzámbújna, akit jókedvre deríthetnék, akivel foglalkozhatnék, akit meghallgathatnék, akit szerethetnék.
Ezt takarja.
2016. nov. 17. 23:13
4/10 anonim válasza:
hát így nem is lesz mit rinyálsz szedj fel valakit
5/10 anonim válasza:
Szerinted egy ilyen pasi kell egy igazi Nőnek? :D
Húzd le magad a wc-n, és még kedves voltam.
Legyél férfi, és megoldódik a problémád...
7/10 anonim válasza:
Én is voltam így, mostanában mondjuk már kezdem elfogadni a helyzetet, illetve rájönni, hogy egyedül sem rosszabb lenni.
8/10 anonim válasza:
Síri mindig szabad, lehet még segít is
9/10 anonim válasza:
Sirj. Nem gaz, kell is neha. De nem csak a baratnot lehet szeretni. En pl minden ember fele egy minimalis szeretettel allok, es sokszor vissza is kapom :)
Karma.
Egyebkent sajat tapasztalat, hogy ha megbekelsz magaddal es elkezded egyedul is jol erezni magad, akkor rad talal a szerelem:)
10/10 anonim válasza:
egyedül születtél meg, egyedül is fogsz meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!