Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéltek róla vagy magánügyne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéltek róla vagy magánügynek gondoljátok?

Figyelt kérdés

Ismerkedésnél ti szívesen beszélgettek a szexről/szexualitásról?

Ha intimebb/személyesebb kérdést tesz fel a másik személy akkor ti válaszoltok rá vagy úgy vagytok vele, hogy semmi köze a magánéletetekhez?

Melyik kategóriába tartoztok?

2022. ápr. 27. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Beszélek róla
Semmi köze hozzá
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Hat ha éppen olyan kedvem van róla akkor simán, nem vagyok én annyira prűd. Ha meg nem szívesen beszélek róla akkor elpoénkodom.
2022. ápr. 27. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Hát azért ha romantikus szándékkal ismerkedek a másikkal, akkor jó eséllyel szeretném, ha köze lenne a magánéletemhez, és a szex témát messziről sem gondolom úgy, hogy kerülnünk kéne, főleg, ha szeretném minél hamarabb a gyakorlatba is átültetni az elméletet.

Az más kérdés, hogy rögtön az ismerkedés legelején, mondjuk akkor, amikor még élőben sem találkoztunk és annyit tudunk a másikról, hogy létezik, akkor egyből kezdjünk erről beszélni, hát az nyilván nem egy jó pont, sőt. De ha már ott tartunk, hogy randizunk, hogy szeretném jobban megismerni, ilyen szempontból is, akkor igenis fontos, hogy beszéljünk a szexről is, ne érjenek nagy meglepetések egyikünket sem.

2022. ápr. 27. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a kérdés konkrétan.
2022. ápr. 27. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy a nevem után felsorolnám, hogy mit nem vállalok, ha ez a kérdés. Beszélek bármit a szexről, de keveset csinálok.
2022. ápr. 27. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
Aki nem beszél róla az egy nyominger! Később sem fog és csak problémákat szül ez az ágyban és azon kívül is.
2022. ápr. 27. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már valamilyen szinten van köztünk bizalom, akkor természetesen beszélek róla, mert kell róla beszélni szerintem, még azelőtt hogy bármi történne az ágyban.
2022. ápr. 27. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél még nem. Ha már járunk akkor igen, nyilván még a szex előtt, de nekem a szex is csak olyannal jöhet szóba, akivel már együtt vagyok.
2022. ápr. 27. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy az ismerkedés melyik szakaszában és mégis miről. 1. randin Isten ments, hogy szóba hozzam a szexet, nem olyan az értékrendem (2. randin is neccesen)... és nem is egyéjszakás meg "laza kapcsi" jellegű viszonyokban gondolkozom, ahhoz meg nem árt az, hogy egyikünk se mutasson olyan képet magáról. Később szép lassan, fokozatosan, ízlésesen.
2022. ápr. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!