Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglalt ferfiak akik szeretöi/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt ferfiak akik szeretöi/szexkapcsolatban vannak, neha gondoltok a szeretöre napközben?

Figyelt kérdés
Szeretöje vagyok egy csalados ferfinek, Kb 1.5 honapja tart a vidzonyunk.Sokat gondolok ra napközben, a munkaban, lefekves elött.Nem mindig szexualis jelleggel neha csak ugy fantazialok... vajon ö is ezt tetszik? Vsgy abszolut nem gondol ram csak akkor ha epp a szexhez lenne kedve? Van olyan ferfi,aki heti 2x , 3x együtt Van egy növel es abszolut nem erez iranta semmit?
2022. ápr. 26. 13:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Jaj milydn kis naiv vagy... szerinted tert téged bármire is? A szexen kivül? Mi is külföldön élünk férjem munkatársai is van amelyik ilyen szituban van... de ha átjönnek és mondom nekik hogy ez nagyon nem okés igy mindig mondják sok az 5 nap sex nélkül.. Csak sex azt ennyi soha egyik se hagyná ott a családját... Keress valaki mást mert ö csak kihasznál..
2022. ápr. 26. 16:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A korkülönbség a baj. 20 év az rengeteg és mivel tapasztaltabb nalad, tudja hogy mar mivel jar az oregedes es hogy ezek a 20 ev korkus kapcsolatok addig tartanak mig fel nem nő a "kislany", nem alapozza rad az idoskorat. Ha 6-7 ev lett volna koztetek es mindenben azt nyujtanad amit egy ilyen koru no, tapasztalatod, elmenyeid is meglenne a vilagrol, akkor borithatna.
2022. ápr. 26. 17:46
 23/26 A kérdező kommentje:
22. Ö is pont ezzel indokolta. Allitasa szerint nem szereti a feleseget, es a gyerekek is mar nagyok de azt mondta hogy 10 ev mulva ö mar 56 lesz en meg csak 36. Nem tudna megadni azt amire vagyom, semmilyen téren. Es sajnos nem is igazan tudom meggyözni az ellenkezöjeröl mert valoszinüleg igaza van .
2022. ápr. 26. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem 1,5 hónap még nem a világ vége. Az éppen hogy csak az eleje. Ismerek olyat, ahol kellett legalább 2-2.5 év, hogy lépjen az illető. Azóta is együtt vannak. A kapcsolat ott is eleinte csak testiségeken alakult, majd több hónap után letisztult, hogy ott többről van szó, Persze a körülmények miatt lassan történt pozitív változás, de happy end lett a vége. Hát van ilyen is, de olyan is, ahol sajnos sosem történik válás és szeretőből lett házastárs..
2022. ápr. 28. 10:03
 25/26 A kérdező kommentje:
Tegnap este is itt volt. Elmeselte hogy a tizeneves lanya imadja, Isteniti, Minden nap felhivja. Azt mondta fel hogy a gyerekek rosszul fogadnak es elfordulnanak töle. Nem adja fel az eletet ertem,nem kockaztat. Ehhez mar közel 45 evesen tul öregnek erzi magat. Ugyhogy megertettem, felfogtam es ebböl nem lesz több mint nehany talalka.
2022. ápr. 28. 13:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én házasként 3 évig voltam kapcsolatban mással, és igen. Gondoltam rá, sokszor.

A gondolatokat tettek követték, röpke telefonálás, kedves üzenetek.

Mikor lehetőségem volt, találkoztunk is, akár csak egy kávéra vagy 2 puszira valahol.

Végül egy költözés vetett véget a kapcsolatnak, és igen, ha ez nem történik meg, valószínüleg elhagytam volna érte a családom.

36F

2022. jún. 20. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!