Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglalt ferfiak akik szeretöi/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt ferfiak akik szeretöi/szexkapcsolatban vannak, neha gondoltok a szeretöre napközben?

Figyelt kérdés
Szeretöje vagyok egy csalados ferfinek, Kb 1.5 honapja tart a vidzonyunk.Sokat gondolok ra napközben, a munkaban, lefekves elött.Nem mindig szexualis jelleggel neha csak ugy fantazialok... vajon ö is ezt tetszik? Vsgy abszolut nem gondol ram csak akkor ha epp a szexhez lenne kedve? Van olyan ferfi,aki heti 2x , 3x együtt Van egy növel es abszolut nem erez iranta semmit?
2022. ápr. 26. 13:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Es akkor szerinted ezt mar lehetetlen megforditani? Tenyleg sehogy nem lehet elerni egy ferfinel hogy többet akarjon ?

Mivel meg csak 1.5 honapja tart ez az egesz ,varok még par hetet es ha azutan is igy gondolja es nincsenek hozzam füzött erzelmei ,abba fogom hagyni.

2022. ápr. 26. 14:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet innen a távolból megmondani. Én végül elhagytam a feleségemet és feleségül vettem a szeretőmet. Sok más ilyen történetet is ismerek személyesen, meg az ellenkezőjét is.
2022. ápr. 26. 14:34
 13/26 A kérdező kommentje:
12. Mennyi idö utan kezdtel el erzelmileg kötödni az akkori szeretödhöz? Voltak közös programok ? Elöre is köszönöm a valaszod
2022. ápr. 26. 14:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. 6 hónap után döntöttem úgy, hogy elhagyom a feleségemet, egyébként is csak látszatházasság volt már, gyerek és hitel tartott össze. Ha tényleg szerelem lenne, az már kialakult volna nálatok. De 8 (!!!) év! Ne viccelj. Ne az itteni pár pozitív válaszból meríts erőt, hogy másnál mi volt, az nem számít. Az számít, hogy ha ő többet akarna, már rég lépett volna, de nem tette. Fiatal vagy még, bőven lesz alkalmad ismerkedni, ne temesd el magad egy ilyen kapcsolatban. Nem éri meg.
2022. ápr. 26. 14:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Ertem. Tehat 1.5 honap utan mar lepnie kellett volna. Szerintem is.... Hat ,akkor ez valoszinüleg ennyi. Köszönöm a valaszokat!
2022. ápr. 26. 14:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt se lehet megmondani. Én speciel kb azonnal (le)léptem, de azért kellett a döntéshez 3 hónap. Az ember nem könnyen dobja el a családját egy új nőért…

De ismerek olyat is, aki 5 évig csak hitegette a szeretőjét, de esze ágában se volt otthagyni a feleségét – de végül mégis otthagyta, és azóta már feleségül vette a szeretőt és gyerekük is van.

Meg ismerek rengeteg olyat is, ahol a csaj végül pofára esett. És két olyat is, amikor a csaj teherbe esett, és a szerető ennek ellenére sem vállalta fel.

Mindenféle felállás létezik. A legjobb nem házas pasival kezdeni, amúgy is gerinctelen dolog a megcsalás (mondom ezt magamra is).

2022. ápr. 26. 15:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Milyen másfél hónap? Az egyik válaszodban több évet írtál. A többi kérdés nem a tiéd? Ugyanúgy nagy korkülönbség, sok éve együtt... pár napja került fel ugyanezzel az írásmóddal több ugyanilyen kérdés...
2022. ápr. 26. 15:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Masfel honap. Konkretan marcius 15.ota
2022. ápr. 26. 15:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Amugy most ahogy ezt leirtam, teljesen elbizonytalanodtam. Nem is tudom mit varok 1.5 honap utan ,hiszen még en sem vagyok teljesen biztos benne hogy szeretnek e vele lenni.
2022. ápr. 26. 15:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, akkor nem szeretnél. Rengeteg szenvedés szeretőnek lenni, és ha véletlenül együtt is maradnátok, nagyon rosszul szoktak elsülni ezek a dolgok.

Én, ha újrakezdhetném, most is újrakezdeném, de jobban bánnék a szeretőmmel/párommal, nem bizonytalankodnék ennyit. Nagyon sok szenvedést okoztam neki.

2022. ápr. 26. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!