Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt ferfiak akik szeretöi/szexkapcsolatban vannak, neha gondoltok a szeretöre napközben?
Es akkor szerinted ezt mar lehetetlen megforditani? Tenyleg sehogy nem lehet elerni egy ferfinel hogy többet akarjon ?
Mivel meg csak 1.5 honapja tart ez az egesz ,varok még par hetet es ha azutan is igy gondolja es nincsenek hozzam füzött erzelmei ,abba fogom hagyni.
Ezt se lehet megmondani. Én speciel kb azonnal (le)léptem, de azért kellett a döntéshez 3 hónap. Az ember nem könnyen dobja el a családját egy új nőért…
De ismerek olyat is, aki 5 évig csak hitegette a szeretőjét, de esze ágában se volt otthagyni a feleségét – de végül mégis otthagyta, és azóta már feleségül vette a szeretőt és gyerekük is van.
Meg ismerek rengeteg olyat is, ahol a csaj végül pofára esett. És két olyat is, amikor a csaj teherbe esett, és a szerető ennek ellenére sem vállalta fel.
Mindenféle felállás létezik. A legjobb nem házas pasival kezdeni, amúgy is gerinctelen dolog a megcsalás (mondom ezt magamra is).
Ha rám hallgatsz, akkor nem szeretnél. Rengeteg szenvedés szeretőnek lenni, és ha véletlenül együtt is maradnátok, nagyon rosszul szoktak elsülni ezek a dolgok.
Én, ha újrakezdhetném, most is újrakezdeném, de jobban bánnék a szeretőmmel/párommal, nem bizonytalankodnék ennyit. Nagyon sok szenvedést okoztam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!