Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a műkörmös, vasalt hajú, műszempillás lányok tetszenek jobban a pasiknak?
Figyelt kérdés
Szoktam figyelni az embereket, mivel kávézóban dolgozom és észrevettem, hogy ha van egy természetes pl. göndör hajú szép lány kevés sminkben és egy vasalt hajú, nagy műkörmös lány, akkor az utóbbit nézi a legtöbb pasi. De pl. a műköröm csattogtatás és a műszempilla már eleve nagyobb nézettséget vonz, bárhova belép egy ilyen lány alkattól és szépségtől függetlenül. Mitől lehet ez? Több nőiességet tulajdonítanak ezeknek a jegyeknek?2022. ápr. 25. 11:25
11/17 anonim válasza:
Pont, hogy nem tetszenek a műnők.
12/17 dregor válasza:
Most itt az a valódi probléma, hogy téged nem akarnak elhívni a pult mögül randira?
13/17 anonim válasza:
Jaj, a gyakoris inceleknek nem kéne a "műnő" 😂 jaja, valószínű, semmilyen nőt nem kapnak soha, de ha egy mű nő akarna az ágyukba mászni, elzavarnák, mert nem tetszik a "körme" 😩
Ne vicceljünk, most komolyan innen akarunk statisztikát állítani, ahol jó részt olyan férfiak vannak akik csak az anyukájukat látják testközelből?
Amikor a valóságban, nagyon is tetszenek az ilyen nők a férfiaknak. Soha egy sem mondta, hogy ne tetszene a körmöm vagy pillam neki.
14/17 dregor válasza:
#13 Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen köröm az és milyen pilla. Mert van amelyik tényleg esztétikus és szép az összhatás. De azért akinek 5 centis tűhegyes körmei vannak, meg ilyen 100000000000DDDDD szempillái, hogy nagyobbak mint a lófac, azé' na...
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell kisarkítani a vasalt hajra és műszempillára a feltünőséget... ha valaki feltünően nőies és azt feltünően ki is emeli, NA AZT nézik meg. Nem az izléstelen csöves roma stílusú bigéket.
16/17 anonim válasza:
Engem a hányinger kerülget a műkörömtől meg műszempillától.
17/17 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy szerintem ez nem igaz. Mostanában teljesen smink nélkül nyomom, mű dolgaim sosem voltak, mégis megnéznek az utcán.
A vasalt hajú, műkörmös nőket mondjuk én is megnézem néha, annyira 2000-es évek retro feeling. Basszus, ki néz ki így manapság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!