Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikent te észre szoktad venni, ha egy számodra vonzó nő úgymond levágja mi megy végbe benned?
Úgy értem, hogy mintha olvasna belőled, ráérez, hogy bejön neked..
Ezt te észreveszed és ha igen, miben, hogyan?
Nem tudom, lehet van aki félreértette. Én ezt úgy gondoltam, hogy ismerkedési fázisban vagyunk, és ilyen nem tudatosan végiggondolt cselekedetek zajlanak, nem is annyira cselekedetek, csak pl. mosoly, idenézés, odanézés, légkör... Akár a legelső találkozás valakivel, akiről még magadban sem tudatosítottad, hogy tetszik, de azért érzed, hogy zavarba esel előtte. Meg látod rajta, hogy hűha, ez aztán kan, és úgy ránézésre kiolvasod az önéletrajzát.
Agyalás csak utána kezdődik, hogy na most akkor ez mi volt, vajon ő észrevette, és most jaj vagy juj.
Na, én értem, mire gondolsz. Erről most tudok nyilatkozni: én vagyok a nő, és az volt, amit leírtál, a pasi is észrevette, hogy észrevettem.. :)
Én levágtam már az első alkalommal, hogy bejövök neki. ÚGY nézett rám, mélyen, közben mosolygott, majd észbekapott maga is, mi zajlik épp, és lehajtotta a fejét.
Másik alkalommal is volt hasonló, ebbe most nem megyek bele a részletekbe, de itt is lejött, hogy érzi a vonzalmat, és azt is tudom, hogy itt már rajtam is észrevette.
Szinte soha nem volt még ennyire egyértelmű, hogy tetszem valakinek, rajta láttam az elejétől fogva, és tudom, hogy ő is érzékelte rajtam.
Kis tapasztalat kell csak ehhez, meg testbeszéd, viselkedés. Most nem azért, de ha nagyon vonzódsz valakihez, az ordít rólad, még mások is simán levágják, talán még jobban is, hogy vmi van... Ezer apró dologból ordít, és tényleg más is észreveszi körülötted a dolgot, hiába próbálja leplezni az illető.
17, na ez viszont érdekes, mert azt nem feltétlenül veszem észre, hogy ez mások között zajlik. Pl volt már hogy valaki felhívta rá a figyelmemet, én meg csak néztem, hogy mi? 🙂
De persze máskor meg van, hogy tényleg lerí róluk.
Én alapvetően az ilyesmit leplezni igyekszem, de nyilván más ha az ember úgy elengedheti magát 😀
18
A fenti pasi is leplezé, de rajta nagyon észre lehet venni, és volt h helyben arra gondoltam, hogy vajon a 3. fél észrevette-e azt a hosszabb mosolyt és egymás szemébe nézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!