Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm. Viszont kialakuloban van egy. Megismerkedtem egy nővel és nagyon jol kijovunk egymással személyesen is és sokat szoktunk találkozni.

Egy pár napja viszont észrevettem magamon hogy egésznap rágondolok éjjel nappal állandóan hiányzik ha nem találkozunk, mintha nem is tudom megfogalmazni mintha a torkomban lenne a szivem. Vagy valami ilyesmi erzesem van és hevesen ver mintha izgulnek valamin vagy nem tudom. Nem tudok ez miatt mar egy jo ideje aludni és enni sem. És állandóan ő jár a fejemben. Éjjel nappal. És nem volt még ilyen nekem soha és nem tudom mi ez. Meg állandóan ajándekokat akarok neki venni és már vettem neki párszor aminek nagyon örült.

29/f

2022. ápr. 22. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Szerelemnek vagy nagyon erős szimpátiának tűnik.
2022. ápr. 22. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Áh, nem szerelem ez. Valójában nagyon messze van tőle.

Mivel nem volt barátnőd, közel kerültél egy olyan dologhoz, amit még sosem tapasztaltál. Gondolom vágyakoztál azért rá rendesen, szóval izgulsz is.

Rendben van hogy gondolsz rá, az normális. Ábrándozásnak hívják, jó érzés. Viszont egy szintet már átlép az, hogy állandóan ez van benned és közben hátráltatja az életed is (aludni, enni se tudsz, biztos hogy a koncentrációd is nulla lett).

Nyugtasd le magad, vegyél vissza. Kösd le magad mint régen, mielőtt ismerted. Nem fog elveszni csak azért, mert csinálsz valamit, amit szerettél korábban.

Jelenleg inkább megszállottság amit érzel, túlságosan belelovagoltad magad.

2022. ápr. 22. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 te tök bolond vagy :D
2022. ápr. 23. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!