Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha várnál a buszra vagy csak ülnél egy padon valahol és aztán egyszer csak odajönne hozzád egy visszafogottabnak tűnő srác aki elmondaná, hogy nagyon csinos, szimpatikus lánynak tűntél neki ezért gondolta, hogy odajön hozzád ha nem zavar téged.Ezután pedig a reakciódtól függőben próbálná tovább vinni a beszélgetést.Lenne így esélye nálad a srácnak vagy inkább furának gondolnád?

2022. ápr. 22. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szingli vagyok és normálisnak tűnik a srác, akkor igenm
2022. ápr. 22. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre te is tudod a választ.

Ha jól nézel ki és jól dumálsz, akkor esetleg.

Egyébként meg esélytelen.

Most képzeld el, hogy ilyen gyenge közepes paliként, hebegve-habogva megszólítasz valami jó csajt egy buszmegállóban, ráadásul nem is valami semleges témával, hanem rögtön ezzel indítva hogy bejön neked.. garantált pofára esés.

2022. ápr. 22. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem gondolnám furának ha maga a srác nem fura (vannak azért néha creepy emberek lássuk be). Értékelném hogy odajött.
2022. ápr. 22. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem lenne belőle semmi. Nem lennének vele direkt bunkó, de kedves sem.

Akkor sokkal több esélye lenne, a látja hogy olvasok valamit, és azzal kapcsolatban lenne egy valódi kérdése. (Nem az, hogy Mit olvasol? Hanem valódi kérdés. Persze nyilván kezdhet azzal, hogy Én is olvastam ezt a könyvet, véletlenül nincs kedved beszélgetni róla?)

Vagy ha látja hogy valami különleges ruhadarab van rajtam, és felismeri hogy miből meríti az inspirációt, esetleg azzal kapcsolatban mondhat valamit.

Még ebben az esetben sem garantált a siker, de az általad vázolt verziónál garantált a kudarc.

Jó, a dologhoz hozzátartozik hogy én introvertált vagyok, nem szomjazom az emberi interakcióra.

2022. ápr. 22. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Miből hiszem azt, hogy visszafogott, ha már azzal kezdi, hogy csinosssssss vagyok? Halkabban mondja, mint a többi majom? Ne legyek szimpatikus senkinek azzal, hogy ülök valahol.
2022. ápr. 22. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen szöveggel hogy csinos vagyok meg tetszem, semmi esélye nem lenne egy vadidegennek. Fentebb írják a könyves példát. Velem megesett ilyen, igaz nem utcán hanem még gimiben a köynvtárban. Olvastam egy könyvet, illetve annak az elektronikus változatát gépről, így a srác bele tudott olvasni mellettem. Én észre se vettem hogy ott ül, míg meg nem szólalt "Jó résznél tartasz". Elkezdtünk beszélgetni a könyvről és szuper jó barátok lettünk a végén. Több nem alakult ki, pedig talán mindketten nyitottak lettünk volna rá, de egyikünk se mert lépni. De utcán szerintem nem örülnék hasonlónak, mert nyilván akkor okkal vagyok ott, várom a buszt, nem vagyok ismerkedős passzban. Padon meg csak úgy nem szoktam üldögélni.
2022. ápr. 22. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Helybol azt hinném hogy odamegy minden 2.hoz.

Fenenek se kéne olyan aki utcan random fel akar szedni mindenkit.

Ha vmi apropoval jonne oda es abbol alakulna ki beszelgetes már kapásbol mas lenne, mint az, hogy igy letámad, hogy nem is ismer engem de azert d.gna.

2022. ápr. 22. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Napi szinten próbálnak leszólítani (99%-ban kéregetés, térítés vagy egyéb miatt, rosszabb esetben fenyegetőzés), már reflexből kerülöm az ilyen szituációt. Eleve csak bedugott füllel vagyok nyilvános helyen, belebújok a telefonomba vagy egy könyvbe, de így is érzékelem ha valaki közeledik és kitérek.

Amúgy nincs gond a leírt próbálkozással, csak a tapasztalataim miatt már nem várom meg hogy egyáltalán hozzám szóljanak.

2022. ápr. 22. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!