Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá?

Szerintem erre te is tudod a választ.
Ha jól nézel ki és jól dumálsz, akkor esetleg.
Egyébként meg esélytelen.
Most képzeld el, hogy ilyen gyenge közepes paliként, hebegve-habogva megszólítasz valami jó csajt egy buszmegállóban, ráadásul nem is valami semleges témával, hanem rögtön ezzel indítva hogy bejön neked.. garantált pofára esés.

Nem lenne belőle semmi. Nem lennének vele direkt bunkó, de kedves sem.
Akkor sokkal több esélye lenne, a látja hogy olvasok valamit, és azzal kapcsolatban lenne egy valódi kérdése. (Nem az, hogy Mit olvasol? Hanem valódi kérdés. Persze nyilván kezdhet azzal, hogy Én is olvastam ezt a könyvet, véletlenül nincs kedved beszélgetni róla?)
Vagy ha látja hogy valami különleges ruhadarab van rajtam, és felismeri hogy miből meríti az inspirációt, esetleg azzal kapcsolatban mondhat valamit.
Még ebben az esetben sem garantált a siker, de az általad vázolt verziónál garantált a kudarc.
Jó, a dologhoz hozzátartozik hogy én introvertált vagyok, nem szomjazom az emberi interakcióra.

Helybol azt hinném hogy odamegy minden 2.hoz.
Fenenek se kéne olyan aki utcan random fel akar szedni mindenkit.
Ha vmi apropoval jonne oda es abbol alakulna ki beszelgetes már kapásbol mas lenne, mint az, hogy igy letámad, hogy nem is ismer engem de azert d.gna.

Napi szinten próbálnak leszólítani (99%-ban kéregetés, térítés vagy egyéb miatt, rosszabb esetben fenyegetőzés), már reflexből kerülöm az ilyen szituációt. Eleve csak bedugott füllel vagyok nyilvános helyen, belebújok a telefonomba vagy egy könyvbe, de így is érzékelem ha valaki közeledik és kitérek.
Amúgy nincs gond a leírt próbálkozással, csak a tapasztalataim miatt már nem várom meg hogy egyáltalán hozzám szóljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!