Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj, ha már megkérdőjelezem magamban, hogy szeretem e még a párom?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt. Mostanában sok stressz ér, a hangulatom nem az igazi, sajnos amúgyis hajlamos vagyok a depresszióra, szorongásra. Az utóbbi napokban megkérdőjeleztem magamban, hogy vajon kellően szeretem e még a páromat, és nem tudom, hogy ez betudható e a rossz hangulatomnak. Türelmetlenebb vagyok vele szemben, ha bármiben nem értünk egyet azt érzem belefáradtam, már nem is akarom neki megmagyarázni a saját igazam, nem érdekel mit hisz, mit tesz, mit gondol. Kicsit kezdek közömböses hozzáállni az egészhez, ami megrémiszt.
Szerintetek ez már annak a jele, hogy elmúlt a szerelem? Vagy valóban kihatással lehet a rossz hangulatom, illetve a sok stresszelés az iránta való érzéseimre? Bízom benne, hogy ez most csak egy rosszabb időszak.
N
2022. ápr. 18. 22:15
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. ápr. 19. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!