Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő a túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő a túl nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
Mostanában sok olyan kérdés van, hogy egy fiatal és egy öreg van együtt. De miért gondol ilyenkor mindenki rosszra? Lehet, tényleg szeretik egymást. Ott volt pl. Faludy György is, szóval működhet.
2022. ápr. 18. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

3: "Eleve ha egy pár öszejön, akkor nem úgy gondolkodik, mint egy autóvásárlásnál, hogy megtartom pár évig, aztán csere, hanem mindenki életreszólóra tervez." Ez nem igaz, én voltam úgy összejövőben egy fiúval, aki rögtön azt kérdezte, milyen hosszú kapcsolatot szeretnék, hetek, hónapok vagy évek.

Szóval nem általános azért, amit mondasz.

2022. ápr. 18. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Mi pont ma beszéltünk erről a témáról a párommal. Köztünk 22 év van. Vannak, akik kritizálnak minket, ameddig nem látnak minket együtt, utána már irigykednek. Szerencsére a családjaink is elfogadnak minket együtt.

Valóban sok első hallásra a 22 év, de ilyenkor mindketten ugyanazt a kérdést tesszük fel: itt van ez az ember, akivel olyan érzelmeket élünk meg, amiről álmodni sem mertünk, mintha egymásnak teremtettek volna minket, és dobjuk el egymást, mert papíron nem stimmelnek a számok? És keressünk valakit, akivel meg a számok megvannak, de közelébe sem érnek az érzelmek ahhoz képest, akivel elvileg nem "szabadna" kezdenünk?

Lehet spekulalni, meg okoskodni, de mit számít az elmélet? A gyakorlatban élünk és nekünk ezt dobta a gép. Ha pedig a szívemre teszem a kezemet, akkor bozonyossagot érzek, mert életemben először vagyok nyugodt, hogy azért akivel együtt vagyok nem mondok le semmiről, nem érzem azt, hogy szabadulnom kell, sem azt hogy lemaradok valamiről. Eddig mindig ezt éreztem, pedig volt rengeteg pasim, velem egykorú, pár évvel idősebb, 10 évvel idősebb, 12-vel stb. Egyik sem működött. De nem azért mert nem 22 év volt köztünk a korkulonbseg, hanem mert egyik sem az az ember volt, akivel most vagyok és igen, mellesleg ő 22 évvel idősebb. De ez részletkérdés.

Ami az eltemetest illeti, a szüleim között 5 év volt, talán a kegidealisabb a számokat tekintve és anyukam 47 évesen temette el apukámat. Szerintem ezzel ez az érv meg is dőlt. Bármi megtortenthet és annak az ellenkezője is.

Gyerek még simán lehet, mivel én fiatal vagyok, és sok kutatás szól amellett, hogy az idősebb férfiak sokkal kiegyensúlyozottabb gyereket tudnak nemzetni. Persze vannak ellenérvek is. De lássuk be, az idő a nők ellen dolgozik, a férfiaknak viszont a javára.

Ami a szexet illeti, ha az igényeink nem passzolnának, akkor nem is lennénk együtt, szerencsére hasonló a vérmérsekletunk, ha pedig már nem fog úgy működni, akkor vannak segédeszközök, amiket lehet együtt használni, mi most sem vetjük meg ezt a lehetőséget, csupán a szórakozás kedvéért.

2022. ápr. 18. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
9 Hát hozzám egy 40es is vén 😂😂😂 Kapuzárási pánikos apámkorúak meg kíméljenek 👋
2022. ápr. 18. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Senki nem akarja, hogy 40 évessel szexelj.

2022. ápr. 18. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem ,a 40-es pasi :)
2022. ápr. 18. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!