Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy srác tud fűkaszálni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 19:06
11/18 anonim válasza:
#8 Oké, de oda meg bementek ti :)
12/18 A kérdező kommentje:
Bemegyünk persze 😊
2022. ápr. 17. 22:03
13/18 anonim válasza:
Jó hogy mondod, holnap neki is kell álljak az udvarnak.
14/18 anonim válasza:
Ha kicsit összeszedem magam, én is megcsinálom, szóval ettől nem kezdek el bizseregni.
15/18 anonim válasza:
Most még nem szabad kaszálni, éledeznek a méhek. Majd ha levirágoznak a gyümölcsfák.
16/18 anonim válasza:
A legvirágosabb foltokat én is meghagytam, de kellett a rövid fű, hogy ne kapjon a kutya tüdőgyulladást reggelente.
17/18 anonim válasza:
A férjem tud fűkaszálni, sőt sima kézi kaszával is, normálisan. Mivel falun nőtt fel rohadt nagy telken ez eléggé magától értetődő. Ha panelben nőtt volna fel és nem járt volna falura vagy hobbitelekre, esélyes, hogy nem tudna. Nem látom ennek a jelentőségét a kapcsolarunkra nézve. Társasházban lakunk, irreleváns. Ha nem ott laknánk és előtte nem látott volna ilyet, akkor is tudná használni, mert nem egy balfasz.
18/18 A kérdező kommentje:
Én is tudok kézivel is, nem nagy szám. Valamint én is falun nőttem fel.
2022. ápr. 18. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!