Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabban jobb kapcsolatban lenni mint idősebben?
Fiatal nálam 18-30 éves. Idősebb 40 felett.
Tehát ha innen nézzük igaz az, hogy 18 évesen pont elég, ha valakihez vonzódsz szexuálisan. Nem annyira számít még az egzisztencia, a foglalkozás, a kereset, a lakás, kocsi. Legalábbis legtöbb nőnél, tudom, van akinél igen.
40 évesen viszont ha már a nő elért valamit nyilván nem adja lejjebb. Nekem jó állásom, szép lakásom van. Elég kevés az a férfi, aki megüti ezt a szintet, és még vonzódom is hozzá. Szerencsére férjnél vagyok, szóval ezen nem kell gondolkodnom, de ha netán szinglivé válnék, szerintem az is maradnék. Nagyon sok tényezőnek kéne passzolni már ennyi idősen, ami nem szempont 20 évesen. Nehezebben is alkalmazkodnak az emberek ennyi idősen,már megvannak a kialakult szokások, amelyeken nem is szívesen változtatnak. Ráadásul általában ilyenkor van előző kapcsolatból származó gyerek is, ami további bonyodalmakat tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!