Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba gáz vagy nem gáz 1 valaki mellet leélni az életet?

Én csak abban az esetben tartom ezt gáznak, ha valaki olyan görcsösen ragaszkodik ehhez az "elvhez", hogy beragad egy működésképtelen, javíthatatlan, szar kapcsolatban, amibe még gyereket is vállalnak. Egy barátom öccse járt így, ő annyira ragaszkodott hozzá, hogy ugyanazzal az emberrel éli le az életét, ő nem fog szakítani, válni... pedig mindenki mondta, hogy nem jó az, ahogy van, mert állandóan veszekedtek, nem illettek össze, nem voltak boldogok. Aztán a gyerek megszületése után fél évvel már annyira nem bírták egymást elviselni, hogy szétmentek. Na, ennek aztán sok értelme volt.
Amúgy meg tök tisztelendő, ha jó a kapcsolat és két ember folyamatosan dolgozik rajta. De valljuk be, ehhez egy kis szerencse is kell.

Én kifejezetten örülnék ha ez sikerülne.
Szerintem nem hogy nem gáz, de kifejezetten érdem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!