Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni tippeket hogy mit kérdezzek tőle vagy mit irjak neki?
Kb 1 hete ismerek egy lányt. Elkezdtünk beszélgetni messengeren a távolság miatt.(szomszéd városban lakik). Elkezdünk beszélgetni de kb 2 óra mulva mind a ketten kifogyunk az ötletekből.
Tudnátok tippeket adni hogy miket kérdezzek tőle?
Tapasztalataim szerint, ha külön ötleteket kell gyűjteni a beszélgetéshez és nem megy magától az akkor nem jó.
Egy olyan emberrel, akivel passzolsz jön ez magától.
De az a fura hogy élőben mindig van téma.
4es köszi majd megkérdezem tőle:)
Meg így napközben rengetek ötletem van hogy mit kérdezzek de este mikor beszélünk semmi nem jut eszembe
Miért kell 2 órát beszélni, ha nincs miről, vagy esetleg más dolgotok is várna már?
Időre megy? Teljesíteni kell? Vagy csak legyen kellemes?
Nem tudum erről már beszéltem vele de neki úgy is tetszett hogy nem volt mindig téma.
De ötleteket csak egyet kaptam még
" Elkezdünk beszélgetni "
dehogy beszélgettetek... chateltetek. A kettő nem ugyanaz.
Megmondom mit csinálj: írd meg neki, hogy ma este 8 után szeretnél vele telefonon beszélgetni. Készülj egy nyitó témával/kérdéssel. Páldául a Húsvét, hogy volt-e családi ebéd, lesz-e hétfőn locsólás, stb. Innen meg majd magától alakul a beszélgetés. Szóban ez működik, messengeren nem.
Elég jol sikerült a beszélgetés. Csak 2 szer nem volt téma de akkor is gyorsan lett új.
9 től hajnali2ig beszélgettünk. Köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!