Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért küld ilyen üzeneteket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért küld ilyen üzeneteket? Csak szexet akar? Várja, hogy én teperjek?

Figyelt kérdés

Helló. Van egy srác akivel régen jóba volt. Megromlott a kapcsolatunk. Hosszú sztori.

Nos. Mostanában azonban irogat. De küld egy like jelet, persze én nem válaszolok mert nincs értelme. Utánna következő nap megint ír, de akkor küld egy videót. Majd egy óra múlva megkérdezi, hogy mizu... Tök normálisan válaszolok, erre megkapom azt, hogy ő is megvan. Erre írtam neki, hogy az szuper. Cserébe kaptam egy like jelet... Persze ezt így folytatja... Mi a f...om értelme van ennek??? Tudom, hogy annak idején meg akart húzni, de nem hagytam. Most megint erre utazik? De akkor mért csak ennyit ír? Komolyan mondom nem értem én ezt...

2022. ápr. 16. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebből csak az derül ki, hogy nem képes értelmes kommunikációra.
2022. ápr. 16. 12:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De régen képes volt rá. Nem értem most mért nem írja le, hogy mit akar.
2022. ápr. 16. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek akik nem tudnak online kommumikálni.

De szerintem itt nem erről van szó. Mondd meg egyenesen pacekba hogy "ha nem vagy hajlandó normálisan beszélgetni akkor itt és most fejezzük be, mert nincs értelme".

2022. ápr. 16. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolkozol ezen egyáltalán? Ez alapján nem akar semmit, csak sok az ideje. Ha nem akarsz tőle semmit, ne válaszolj neki.
2022. ápr. 16. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg, hogy minek ír, ha nem képes a normális kommunikációra?! Amúgy meg én lazán figyelmen kívül hagynám a helyedben.
2022. ápr. 16. 12:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Hiába hagyom figyelmen kívül akkor is ír...

De csak kérdezzem meg, hogy mért így ír? Vagy?

2022. ápr. 16. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Exem is csinált velem hasonlot. Ez csak annyit jelent hogy félvállrol vesz.

Exem képes volt mint a tarskeris srácok is), elintezni egesz napra egy sima jo reggelttel vagy egy joejszakáttal is. Allandoan nekem kellett volna teperni témázni, ő soha semmit nem osztott meg velem szinte(miket gondol érez mik fogallkoztatják napkozben abszolut zero)

Amikor viszont szakítottam, lám lám km hosszu szövegek, tele szivecskékkel puszikkal, millio gondolat ígérgetések, azonnali válaszok, azonnali találkozások ha akarom,es szinte non stop töltötte ki online az időmet ha rajta múlt volna.

Nemgyőztem röhögni rajta hogy jé igen most tud írni? Csak eddig nem ment, amig hiányzott, vártam, vele jártam?

2022. ápr. 16. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
És? Írjon. Egyszer csak megunja. Amúgy meg messengeren is meg instan is be lehet állítani, hogy archiválod az üzeneteit/korlátozod a profilját, aztán nem látod, ha ír.
2022. ápr. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!