Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még nő aki normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még nő aki normális, rendes, biztonságos, stabil, őszinte kapcsolatra vágyik?

Figyelt kérdés

Miért mindig azokat fogom ki akikről elhiszem és elhitetik velem hogy őt keresem, de ehelyett hazudozik, megcsal, gerinctelen, önismeret- és önbizalomhiányos, részegen fogdosni hagyja magát különböző férfiaknak?

Sajnálom hogy ezt az egészet most kiírom magamból. Rendkívül el vagyok keseredve.

2022. ápr. 15. 08:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%

Hatalmas tisztelet a kivételnek. Persze minden joguk megvan ehhez hogy ilyen életet éljenek, amilyet akarnak. De akkor tegyék azt anélkül hogy másnak fájdalmat okoznának, anélkül hogy elhitessék hogy az adott emberrel akarnak lenni. Érthetetlen számomra hogy miért kell így átverni az embert, akinek korábban milliószor mondták, hogy mennyire akarja ezt, mennyire szeret, nem akar elveszteni..

Aki ilyeneket mond, az unalmas:)

2022. ápr. 15. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Basszus, ami normális, az már mindjárt unalmas?
2022. ápr. 15. 09:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Kinek mi tetszik. Az unalmas emberek is párkapcsolatban élnek. Nincs ezzel baj.
2022. ápr. 15. 09:39
 14/20 A kérdező kommentje:

#11 szerintem ez nem igaz, de tegyük fel hogy igazad van. Akkor sem várok mást, csak egy annyit hogy "bocs, elhagylak mert unalmas vagy."

Ja hogy ahhoz gerinc is kéne. Hát igen.

2022. ápr. 15. 10:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Te meg tudod adni azt amit elvársz?

Egyébként annak hogy az ember egy bizonyos típust fog ki általában oka van!

Elgondolkodhatnál azon hogy mik ezek az okok?

2022. ápr. 15. 10:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak ilyen nő van szerintem. És csak ilyen férfi is. Nem tudom elképzelni, hogy emberek lélektelen, tartalmatlan, elköteleződés és egyenlőség nélküli kapcsolatokra vágynak. Gondolod, hogy valakinek az érzelmek nélkül adott és kapott testi kontakt örömtelibb, mint a szerelemből elkövetett szex? Gondolod, hogy valaki úgy akar kapcsolatban lenni, akár párkapcsolatban, akár baráti kapcsolatban, akár egy beszélgetésben részt venni, hogy semmit nem tesz bele? Üres lózungokat, közhelyeket, időjárásjelentést mantrázol, nem pedig tartalmasan, őszintén beszélgetsz?
2022. ápr. 15. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves 16-os: nagyon sok olyan igényű ember van pedig. Mivel mi nem erre vágyunk, ezért nem tudjuk felfogni, megérteni :)
2022. ápr. 15. 11:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, amit mondasz, én a másik oldalon állva szintén nem nagyon tudom megérteni a másmilyen emberek igényeit. Jó lenne még fejlődni, empatikusnak lenni, szélesíteni a látóköröm. Te most hozzátettél valamit az életemhez, köszönöm.
2022. ápr. 15. 11:14
 19/20 A kérdező kommentje:

#15 természetesen meg tudom adni én is amit várok. Elhiszi valaki, ha azt mondom hogy a legnagyobb nehézséget eddig mindenkinek az őszinteség okozta? Én nem tudom elképzelni hogy ez olyan nehéz dolog lenne, és mégis ezen bukik a legtöbbször minden.

#16 sajnos tapasztalatból mondom hogy nagyon is sok embernek elég annyi is amiről te beszélsz.

2022. ápr. 15. 11:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem az mind hamis. Elhitetni el lehet magunkkal, hogy ennyi elég, de az mindig megalkuvás, alulvállalás. "csak szexre vágyom" "nekem elég a smalltalk"

Persze.

2022. ápr. 15. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!