Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek vonzó ha egy fiú okos?
Figyelt kérdés
elég jól tanuló vagyok ..
meg pl látjátok hogy suliba pl pakol ilye gépház meg monitort meg ilyenek mit gondoltok akkor ?
2010. szept. 15. 17:58
31/33 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy okos fiúknak a 80%-a úgy is néz ki-.- Mert az okos ez esetben a strébert jelenti, és azokat nem szereti senki XD Másik az okos ott kezdődik, hogy szakosodtál főiskolán. Az hogy általánosban erős négyes, azt csak azt hiszed, hogy nehéz.
32/33 anonim válasza:
Ha valamiről eszembe jut valami érdekes okosság, azt szereti a barátnőm. Vagy, amikor kifejtek valami problémát, amit nemrég tanultunk. (Én már egyetemen, ős meg még gimis) Persze abból általában semmit sem ért.
De amikor a haverjaim 11.ben összedugták a kép laptopot, hogy hálózaton játszanak a szünetben, senki se gondolta, hogy milyen okos gyerekek lennének. De semmi negatívumot se gondoltak róluk miatta. (Már tudták, hogy kockák :D)
Okosnak is ésszel kell lenni, szerintem megnyerő tulajdonság, úgy mint a fogalmazási képesség, a helyesírás.
33/33 Cirmos kandúr válasza:
jah, de ha valaki nagyon okoskodik az már baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!