Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek vonzó ha egy fiú okos?
elég jól tanuló vagyok ..
meg pl látjátok hogy suliba pl pakol ilye gépház meg monitort meg ilyenek mit gondoltok akkor ?
remélem nem magadra utaltál, mert pocsék a megfogalmazásod
"pl pakol ilye gépház meg monitort"
amúgy igen egy okos fiú nagyon vonzó tud lenni :)
de te nem vagy okos...
Nekem vonzó, ha egy fiú okos, de nem okoskodó és kioktató.
Az, hogy mit pakol gépházat, vagy talicskába tehénganét az mindegy, nem abból vágom le mennyi esze van. :D
Ej, lebuktattál
Az asszony mindig azt mondta, azért szeret, mert olyan okos fejem van.
Az előbb meg elolvasta a kérdésed, és rögtön elzavart gépházat pakolni. Most itt állok az okos fejemmel tehetetlenül.
Mit csinálhatnék?
tök mindegy mit pakolsz. képzeld és kertészeti szakközepes vagyok és hetente egyszer van gyakorlatom. munkaruha és egyenpóló és bakancs kötelező rá. ne azalapján ítélj mert pakolsz. én kapálok gyakorlaton vagy gyomlálok vagy dugványozok vagy tűzdelek meg ilyesmik. és képzeld nem vagyok hülye. aki azalapján ítél, hogy munkaruha, vagy ne adj isten gépházpakolás, az egy marhanagy idióta.
L/18
18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!