Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne, hogy a párotok(férfi) enyhén alkoholista évek óta. A kapcsolatot egyáltalán nem befolyásolta, senki nem látja rajta? 24/N

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A részegség nem feltétele az alkoholizmusnak.
2022. ápr. 13. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakember. Szerintem az számít alkoholizmusnak, amikor kialakul a fizikai függőség. Amikor józanon vannak elvonási tünetek. Verejtékezés, émelygés, kézremegés, heves szívdobogás és szorongás. Akkor függő az ember.

Azt kellene megnézned, mi van akkor, ha nem kapja meg az adagját. Van-e hajlam a családjában?

Ne akarj függő apát a gyermekeidnek. Borzalom így felnőni. A szégyent, a kisebbrendűségi komplexust, a bizalomhiányt és a depressziót kapják csomagként a gyermekek. Életük végéig cipelik majd.

Nehéz dolog, mert egy absztinens férj is válhat az idők múlásával alkoholistává.

Azt tanácsolom, hogy ha nem tud leállni, menekülj.

2022. ápr. 13. 17:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Megkértem ma ne igyon az én kedvemért, egyelőre minden ugyanaz, nem mosolygott vacsi után. (Alapból nem egy mosolygós típus)
2022. ápr. 13. 19:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Megkért, hogy ma én se egyek csokit, de én nehezebben bírom ki, mint ő. Úgyhogy lehet én vagyok a függő, nem is ő. :(
2022. ápr. 13. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Szakítanék. Minden függő azzal kezdi a mondatait, hogy “Nem vagyok függő/Szinten tartom okosba’”…. Aha. Persze.
2022. ápr. 13. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező. Nem tudom sajnálni az ilyen nőket akik beválasztanak maguknak ilyen jószágot utána pedig sírnak hogy kezd gáz lenni de elhagyni ááá! Mert szereteeeem 😫😫😫 De ha egy normális férfi próbálna közeledni feléd azt elhajtanád főleg ha nagyobb darab nem pedig az elfogadható slim fit
2022. jún. 29. 07:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én könyörögtem egy kolléganőmnek, hogy dobbantson. Már vért hányt a 30+ éllettársa. Annyit iszik, hogy úgy kell összekaparni. Erre eljegyezték egymást. Az ilyen megérdemli a sorsát. De a gyerekét sem nézi.

Nagyon mérges voltam anyukámra, amiért kitett ennek. Felforgatta a szobámat, nekemjött apám, amikor elfogyott a fizetése...El akarta szedni a pénzem, hogy tudjon inni.

2022. jún. 29. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Ennek mi köze van a testalkathoz? Idiótaságokat írsz.

2022. jún. 29. 15:49
 19/21 anonim ***** válasza:
#16 - os nem iszik és túlsúlyos. Arra írta, hogy inkább vannak a nők iszákos pasassal, őt meg elhajtják mert duci.
2022. jún. 29. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Semmi köze a testalkathoz csak arra próbáltam célozni hogy ilyen és hasonló durva állatokkal vannak együtt nők. Olyan szinten megalázva hogy már nekem is fáj. Nagyon sok ilyen van a környezetemben is. Nekem nincs alkohol problémám nem vagyok egy állat mégis undorodnak tőlem a nők mert nem átlagos az alkatom. Engem csak az zavar hogy egy piáshoz aki szét is alázza képes ragaszkodni egy nő én meg még egy esélyt sem kapok. Engem leírnak ránézésre egy ilyennek meg szerelmet is vallanak akár..
2022. jún. 29. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!