Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne, hogy a párotok(férfi) enyhén alkoholista évek óta. A kapcsolatot egyáltalán nem befolyásolta, senki nem látja rajta? 24/N
Nem vagyok szakember. Szerintem az számít alkoholizmusnak, amikor kialakul a fizikai függőség. Amikor józanon vannak elvonási tünetek. Verejtékezés, émelygés, kézremegés, heves szívdobogás és szorongás. Akkor függő az ember.
Azt kellene megnézned, mi van akkor, ha nem kapja meg az adagját. Van-e hajlam a családjában?
Ne akarj függő apát a gyermekeidnek. Borzalom így felnőni. A szégyent, a kisebbrendűségi komplexust, a bizalomhiányt és a depressziót kapják csomagként a gyermekek. Életük végéig cipelik majd.
Nehéz dolog, mert egy absztinens férj is válhat az idők múlásával alkoholistává.
Azt tanácsolom, hogy ha nem tud leállni, menekülj.
Én könyörögtem egy kolléganőmnek, hogy dobbantson. Már vért hányt a 30+ éllettársa. Annyit iszik, hogy úgy kell összekaparni. Erre eljegyezték egymást. Az ilyen megérdemli a sorsát. De a gyerekét sem nézi.
Nagyon mérges voltam anyukámra, amiért kitett ennek. Felforgatta a szobámat, nekemjött apám, amikor elfogyott a fizetése...El akarta szedni a pénzem, hogy tudjon inni.
#16:
Ennek mi köze van a testalkathoz? Idiótaságokat írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!