Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki volt már több száz fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt már több száz fős csapatépítőn?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy multinál kezdett el dolgozni kb. 1 éve lesz majd nekik egy 400+fős ott alvós csapatépítő tréningje. Én amúgy is küzdök néha kisebb-nagyobb féltékenységgel. A kapcsolatunkra ez nincsen kihatással mivel ezeket a dolgokat megtartom magamnak, nem érdemli meg hogy bizalmatlan legyek vele szemben. Most visszont ettől a 400+fős ott alvós csapatépítőtől nagyon ki vagyok, mivel gondolom miről fog szólni. Igazából olyan válaszokra lennék kíváncsi akik nagy multinál dolgoznak és volt már része ilyen csapatépítőben. Milyen szokott lenne, tényleg a legtöbb esetben a szexről szólnak. Nem 1-2 barátomat mesélt már nekem róla milyen csajózások szoktak itt lenni vagy hogy itt csalta őket meg a barátnőjük.

2022. ápr. 12. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Minek mentek el ilyen bohockodasra en pofan rohognem oket ha mondanak h ez kotelezo
2022. ápr. 12. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam. Persze buliba, ivászatba csapott át az este.

Voltak akik összekeveredtek nyilván. Én sem tettem, mert volt barátom.

Ha meg akar csalni, bárhol megtud. Ha szeret és egyébként eszébe sem jut, hogy félre menjen, semmi nem fog történni vele.

2022. ápr. 12. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam pár ilyenek több céggel is. Soha nem volt ilyen, csak filmeken, hogy szex. Alkohol nyilván van, de azért "rutinosabbak" egy hétvégén többet megisznak, mint ami ezeken folyik :D
2022. ápr. 15. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van aki szexeléssel zárja az ilyet, de azért az erős túlzás, hogy az egész buli a szexről szól.

Természetes, hogy félted őt, de gondold végig mi lehet az oka az ilyen fokú bizalmatlanságodnak. Általában pont nem a kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő nők keresnek maguknak plusz figyelmet. Gondolom ha kap is célzást ilyesmire, tud nemet mondani.

2022. ápr. 28. 02:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
ha jól számolok, mostanra már megdugták
2022. okt. 2. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
5, és nem is egyszer, mi?
2022. okt. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!