Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kicsi a szerszámom maradjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a szerszámom maradjak agglegény?

Figyelt kérdés

Sokszor kérdeztem más fórumon itt gyakorin, de a szexuális témában szerintem fejre estek.

Tényleg egy nőnek annyira fontos a szerszám mérete, hogyha 13-as villáskulcsom van, akkor teljesen mindegy végeztem-e egyetemet. Van-e munkám. Van-e tervem a jövőre stb.

Tényleg mindig csak egy kisszerszámú lúzer maradok? 😪

Ennyi egy férfi élete??? Ezzel lepecsételtek örökre?

2022. ápr. 12. 14:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

#10-es ugyanezt akartam mondani én is. Egy vibrátort nem úgy dugnak fel, mint egy tampont :) Egy 18 centisből szerintem max. 10-14 centit dugnak valójában be.

Tény, hogy vannak nők, akik szeretik a nagyobb (de nem óriás!) farkakat, de messze kisebbségben vannak.

2022. ápr. 12. 15:12
 12/29 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 12. 15:25
 13/29 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, csak magadnak válaszold meg: összejönnél olyan nővel, aki egyetemet végzett, jó munkája van, egyeznek a terveitek, de szar vele a szex?
2022. ápr. 12. 15:28
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

#13-as, attól nem lesz automatikusan rossz szex valakivel, hogy 13 centis a farka.

Ahogyan automatikusan jó sem lesz attól, hogy 20 centi.

2022. ápr. 12. 15:39
 15/29 anonim ***** válasza:
47%
Az ilyen kérdések a szexuális csopiba szoktak lenni, most itt is kezditek? Ugyanazt a választ fogjátok kapni itt is.
2022. ápr. 12. 15:40
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
14-es, ha szerinte a kicsi farok hátrány, akkor rossz lesz a szex, mert nem jut eszébe semmilyen más mód a nő kielégítésére.
2022. ápr. 12. 15:44
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

16-os, hát szerintem meg érezheti magát bizonytalannak kis farok/kis mell/egyéb miatt az is, aki amúgy nem szexuális analfabéta. Miért kell rögtön azt feltételezni a kerdezőről, hogy nem jut eszébe más mód a nő kielégítésére? Az is lehet, hogy nagyon is eszébe jut, de tart attól, hogy ez nem lesz elég.

Másrészt: egy 13 centis farokkal miért kéne feltétlenül más módokon gondolkoznia? Mármint nyilván a normál szexuális élet része a változatosság, de azért ez nem a mikropénisz kategória, amikor a normál szexet el kell felejteni. Átlagosnál talán kicsit kisebb, de normál fütyi, normál szexre, amely során normál punciban normál orgazmust tud okozni.

2022. ápr. 12. 15:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

17.

A többség problémáit az anonim fórumokon előadott hazudozásparádé okozza, mert ha csak be kell mondani egy méretet - mindenki túloz egy picit, így az ún. "átlag" sem a valóságot fedi.

A kifejezetten kispöcsök pedig óriást kamuznak be, a komplexusok miatt, illetve a roma népesség ami imád ezzel keménykedni, egyéb értékek híján.

2022. ápr. 12. 16:02
 19/29 anonim ***** válasza:
45%
Nem az egyetem meg a munka, jövő stb fog megdugni. Ezeket teljesen felesleges összehasonlítani a pénisz kérdéssel, nem releváns, külön lapra tartozik. Igen, ez nem egy nagy méret, igen, biztos lesz, aki ezért elutasít, mert nem vagyunk egyformák. Ez van, egy párkapcsolat nem egyszerű, sok az apró részlet. Ha neked ennyi miatt megpróbálni se éri meg, akkor így jártál.
2022. ápr. 12. 17:28
 20/29 anonim ***** válasza:
57%
Mennyi idős vagy?
2022. ápr. 17. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!