Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsi a szerszámom maradjak agglegény?
Sokszor kérdeztem más fórumon itt gyakorin, de a szexuális témában szerintem fejre estek.
Tényleg egy nőnek annyira fontos a szerszám mérete, hogyha 13-as villáskulcsom van, akkor teljesen mindegy végeztem-e egyetemet. Van-e munkám. Van-e tervem a jövőre stb.
Tényleg mindig csak egy kisszerszámú lúzer maradok? 😪
Ennyi egy férfi élete??? Ezzel lepecsételtek örökre?
#10-es ugyanezt akartam mondani én is. Egy vibrátort nem úgy dugnak fel, mint egy tampont :) Egy 18 centisből szerintem max. 10-14 centit dugnak valójában be.
Tény, hogy vannak nők, akik szeretik a nagyobb (de nem óriás!) farkakat, de messze kisebbségben vannak.
#13-as, attól nem lesz automatikusan rossz szex valakivel, hogy 13 centis a farka.
Ahogyan automatikusan jó sem lesz attól, hogy 20 centi.
16-os, hát szerintem meg érezheti magát bizonytalannak kis farok/kis mell/egyéb miatt az is, aki amúgy nem szexuális analfabéta. Miért kell rögtön azt feltételezni a kerdezőről, hogy nem jut eszébe más mód a nő kielégítésére? Az is lehet, hogy nagyon is eszébe jut, de tart attól, hogy ez nem lesz elég.
Másrészt: egy 13 centis farokkal miért kéne feltétlenül más módokon gondolkoznia? Mármint nyilván a normál szexuális élet része a változatosság, de azért ez nem a mikropénisz kategória, amikor a normál szexet el kell felejteni. Átlagosnál talán kicsit kisebb, de normál fütyi, normál szexre, amely során normál punciban normál orgazmust tud okozni.
17.
A többség problémáit az anonim fórumokon előadott hazudozásparádé okozza, mert ha csak be kell mondani egy méretet - mindenki túloz egy picit, így az ún. "átlag" sem a valóságot fedi.
A kifejezetten kispöcsök pedig óriást kamuznak be, a komplexusok miatt, illetve a roma népesség ami imád ezzel keménykedni, egyéb értékek híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!