Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már jobb lenne, ha feladnám? :\
Figyelt kérdés
több mint egy éve vagyok szerelmes egy fiúba, kb féléve volt is köztünk valami, de vége lett, összejött egy lánnyal, akivel azóta szakított és utána megint keresett, de inkább csak a szex érdekelte. de egy ideje már megint nem keres ami miatt nekem folyton rosszkedvem van. iszonyatosan fontos nekem, de majdnem biztos, hogy semmi nem lesz. próbáljam meg elfelejteni? fogalmam sincs mit csináljak. nagyon nagy szükségem van rá, mindennél jobban szeretem :/ légyszi csak normális válaszokat.
17/L
2010. szept. 15. 15:56
1/8 anonim válasza:
szerintem add fel.Csak találsz valaki mást
2/8 anonim válasza:
kérdezd meg tölle hogy csak a sexre kellesz neki avgy többis lehetne ha nem akkor felejtős nincs mit tenni :s de ne hagyd h kihasználjon!
3/8 anonim válasza:
ne add fel, biztos ki tud hazsnálni még párszor.... ostoba k
4/8 anonim válasza:
már rég hagynod kellett volna a p*csába.. keress jobbat!
5/8 anonim válasza:
15:59 miért nem hasznos a válaszom? fáj az igazság?
6/8 A kérdező kommentje:
ha igaz lenne, nem lenne baj :) miért lennék ostoba? azért mert szerelmes vagyok?
2010. szept. 15. 16:24
7/8 anonim válasza:
csinalj ugy mintha egyaltalan nem erdekelne...... ezt imadjak a pasik
8/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ezen tulvagyok, és lehet ez rontotta el a dolgokat :\
2010. szept. 15. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!