Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy nő létemre inkább én
kezdeményezem a szexet?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni a helyzetünket, hogy mennyire normális ez. Régen a párom is kezdeményezett, manapság, szinte csak akkor szexelünk, ha én kezdeményezek. Azt hinném, hogy kisebb az igénye, de mikor kiprovokálom a szexet, akkor egyáltalán nincs ellene. Rákérdeztem nála, hogy miért nem szokott ő is kezdeményezni, én örülnék neki. Azt a választ kaptam, hogy mai világban nem egyenjogúságot akarnak a nők? Meg,hogy nem tudja, hogy én éppen mikor akarom. Teljesen összezavart ezzel a válasszal, így reagálni se tudtam rá. Pedig sokszor van, hogy veszek fel fehérneműt előtte, kéretem magam, tetszik neki, látom rajta, de ha én nen lépek tovább, hogy ebből szex legyen, akkor hagyja az egészet. 5 éve vagyunk együtt, lehet az idő folyásával megváltoznak az igények, vagy hogy azt szereti, ha én kezdeményezek?
Belekényelmesedett. Ha te úgy is kezdeményezel, minek törje magát?! Úgy látszik, neki mindegy, hogy lesz-e szex, vagy sem. Alább hagyott a lendülete. Persze kérdés, hogy te milyen sűrűn szeretnéd.
2022. ápr. 11. 13:47
2/12 anonim válasza:
Gyakori ez pasiknál, 10-ből 9 belekényelmesedik a kapcsolatba. Addig nagy lepedő akrobaták, amíg nem kell ezt bizonyítani.
2022. ápr. 11. 13:56
3/12 anonim válasza:
"Azt a választ kaptam, hogy mai világban nem egyenjogúságot akarnak a nők?" Amikor a politika betolakodik a hálószobába.. szó szerint.. elég libidógyilkos mondat xd
2022. ápr. 11. 13:57
4/12 anonim válasza:
Ha neked így jó, nincs ezzel semmi baj. Számomra nőként rettenetesen lohasztó érzés lenne, ha én kezdeményezném a szexet, mert annyira töketlen/bamba a férfi. Egyszer próbáltam és kb gusztusom nem volt vele folytatni, annyira elment a kedvem az egész szánalmas helyzettől.
2022. ápr. 11. 14:25
5/12 anonim válasza:
"Meg,hogy nem tudja, hogy én éppen mikor akarom."
Ezt nem lehet előre mindig tudni. Nem írja fel az ember a határidőnaplóba, hogy 21:30 - szex. 😅
2022. ápr. 11. 14:44
6/12 A kérdező kommentje:
Hát amit válaszolt, azt nem igazán éreztem őszintének. Csak mondott valamit, ami elég orbitális fszság, de nem akartam az orrára kötni. Viszont, hogy elkényelmesedett, ebben lehet valami. Talán ezt nem merte bevallani? Általában a férfiak többsége elkényelmesedik a szexet illetően egy hosszú távú kapcsolatban? Én ezt nem tudtam, azt hittem velem lehet baj, hogy nem szeret kezdeményezni.
4es lényegében ezért tettem fel itt a kérdést, mármint régóta együtt vagyunk és szeretem, de először nem így ment. Inkább az a férfias szexi kisugárzás hiányzik, mikor ő próbált meg elcsábítani.
2022. ápr. 11. 15:08
7/12 anonim válasza:
Tudod, miért nem olyan, mint az elején? Mert nem vagytok már az elején. Ha ahhoz hasonló élményeket keresel, akkor kénytelen leszel mindig új kapcsolatokat indítani. Akkor lényegében végig valaminek a nagyszerű elején leszel.
2022. ápr. 11. 15:38
8/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem olyan, nem is akarok más férfit, mert szeretem. Csak mint írtam, azt hittem én tettem olyat, ami miatt nem szeret kezdeményezni. Elmondom, hogy ő volt számomra az első, így nem vagyok szakértője a párkapcsolatoknak, fogalmam se volt arról, hogy ez rendben van, vagy érdemes e róla beszélnünk :)
2022. ápr. 11. 16:20
9/12 anonim válasza:
Ha a 6-osban jól használtad az "orrára köt" szólást (vkinek nem köt az orrára vmit: nem mondja meg, nem árulja el neki;){ [link] akkor sajnos ez azt jelenti, hogy se ő, se te nem tettek semmit azért, hogy ezt a helyzetet megbeszéljétek.
Természetesen mindenképpen beszélj vele erről. Nem baj az, ha hol te kezdeményezel, hol ő, de az nincs igazán rendben, hogy mindig te. Egy idő után ez sértő lehet. Persze az is lehet, hogy megbeszélés után mindketten elfogadjátok ezt a helyzetet és minden marad így, de akkor az közös megegyezés lesz.
2022. ápr. 11. 16:47
10/12 anonim válasza:
Már nem vágyik annyira rád mint régen. Ez előfordul, nálunk is így van. 10+ éve vagyunk együtt 10 éve ugyanaz a nő, minden ugyanaz, mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!