Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeres hapsik miért ennyire beszariak, hogy 📛 és nem esik le nekik, hogy ezzel a módszerrel így is, úgy is elárulják magukat?
Szituáció: Ismeritek egymást, bejössz neki, de nem mondja ki, hanem inkább kipuhatolózza, hogy mennyire jó a nőnél. Esetemben azt akarta, hogy kipróbáljam a luxusautóját, majd váltásnál rátette a kezét a kezemre. Öcsém, mint az óvodában. (30+ ról beszélünk)
A direkt beszéd miért nem jó?
Már csak időspórolás miatt is okosabb lenne, arról nem beszélve, hogy általában én kikosarazom azt aki nem egyenes. Gondolom nem csak én vagyok így.
Hogy a kérdésre is legyen válasz, azért ilyenek a férfiak, mert a nők homlokegyenest más elvárásokat támasztanak.
Neked az kell, hogy megmondja mit akar, a többi válaszolónak a fokozatos haladás, és hogy ne rontsa el azzal, hogy mindent meg akar beszélni.
Az egyik nőnél kuka a pasi, ha az első randin nyomul, a másiknak, ha első randin nem akarják megdugni az annak a jele szerinte, hogy a férfi nem találja vonzónak.
Van aki első két alkalommal “elvből” nem mond igent a randira hívásra, van aki a másodikat is tolakodónak veszi.
És így tovább…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!