Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kellene őt engednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene őt engednem?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom, fél éve. Nagyon szerelmes vagyok a páromba,de ő lehet hogy nem? Neki én vagyok az első kapcsolata, nekem már volt. Nem szokott becézgetni, nem mondja hogy szeret, mindig minden fontosabb nálam... :( És ez rosszul esik... Hiába mondom neki, zokon veszi, támadásnak veszi...

Szokott kedveskedni, és figyelmes is, de inkább magát nézi, mint a másikat...

Lehet ez még változni fog?

Mindig belátja, ha megbánt, bocsánatot is kér... De valahogy nem veszi a lapot, hogy örülnék, ha jobban kimutatná az érzéseit.

2022. ápr. 9. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez így se.mit nem jelent, lehet, hogy egyszerűen ilyen a jelleme, és attól meg, hogy zárkózpttabb típus aki nehezen mutat éruzelmeket, még lehet hogy simán szerelmes beléd...

Az sem jelent semmit, hogy neked már volt, neki meg nem... most mindkettőtöknke van.

2022. ápr. 9. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne jatszd sokaig ezt a dolgot. Nekem egy evem rament egy olyan parkapcsolatra, ahol nem becsultek, nem bokoltak, nem mutattak ki az erzelmeket. Tudod, vannak amik belsoleg jonnek, maguktol, es ha nem akkor bele kell torodni hogy o vagy ilyen, vagy egyszeruen keptelen masokat/teged szeretni. En is belemagyaraztam mindent, mert az en parom is alapvetoen kedves volt: megis en voltam aki ejszakankent sirt, aki szolt, de suket fulekre talalt, es voltam az, aki egy ido utan annyira megszokta hogy nem torodnek vele erzelmileg, hogy mar fel se tunt.

Kerlek, ne turd sokaig! Nagyon le fog huzni!

En annyiszor beszeltem vele, pedig okos parom volt.Ideig oraig valtozott, majd minden vissza

2022. ápr. 9. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, no vagy?

Nem kell mindig mondania, hogy szeret, becezgetes sem olyan fontos. Az azert engem is zavarna, ha minden mindig fontosabb nalam.

Nem lehet hogy nagyon akaszkodsz ra? Az sem jo. Foglald le magad, adj neki teret es ugy is eszre veszed, hogy tobbszor van rossz kedved miatta, akkor hagyni kell... lesz jobb:)

2022. ápr. 9. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont hogy nem kell hagyni. Szerinted utolso ha ra lenne akaszkodva akkor feltenne a kerdest? Egyertelmu hogy hianyzik neki mert minimalisan se kapja vissza...ugyanez tortent velem is

Nem a mindigen van a hangsuly, de ha nem fakad belulrol a sracnak, nemhogy soha de alkalmankent se fogja kifejezni magat

2022. ápr. 9. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

De hagyni kell, ha rossz kedve van allandoan miatta, miert jo olyanba maradni ami fajdalmat okoz sokszor? Persze enm azt mondom, hogy most aztan hagyja ott, beszelgessenek errol, legyen lazabb es akkor alakul.

Igen felteheti akkor is, ha a kerdezo ravan annyira akaszkodva es nem hagy neki teret, ami a pasit valamennyire szerintem zavarhatja megha noi szemmel is nezem.

En is voltam igy.

De ezt csak felteteleztem mivel o tudja mi van.

2022. ápr. 9. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen
2022. ápr. 10. 00:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem nagyon vagyok ráakaszkodva, mert alig beszélünk hétköznapokon, és hagyom is hogy csinálja a dolgát, mert én is szeretem a teret. Köszönöm az eddigi válaszokat.

Szerintem ő ilyen típus,sikerült beszélnem vele erről.

2022. ápr. 10. 05:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Hat kivanom a legjobbakat...az elejen nekunk is igy indult, jeleztem neki de mindig oda jutottunk vissza...remelem nektek mashogy lesz, ha ha megint eszlelned ne felj kilepni!!
2022. ápr. 11. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
En pl ilywen pasi vagyok, nem veszek virágot, nem valentinnapozok, sajnos semmi ilyenre hajlandóság nincs bennem... egyszerűen erőltetettnek érzem... nehezen mutatok ki érzelmeket, ritkán ölelkezek meg ilyenek... voltbpárom aki ezt nem bírta, de szerencsére megtaláltam azt, akinek semmi gondja ezzel, tudja, hogy szeretem, tudja, hogy mindenben támogatom és számíthat rám, de azt is tudja, hogy sosem fogok virággal kedveskedni, vagy ölelgetni reggel munka előtt...
2022. ápr. 11. 23:31
 10/10 A kérdező kommentje:
A volt párom hasonló volt, mint te 9#-es. Ő neg is mondta hogy ne várjak semmit... Aztán szét is mentünk, de nem emiatt.
2022. ápr. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!