Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez többet jelenthetett, vagy csak eleget tett a “feladatnak” és játszott?
Figyelt kérdés
Szóval szülinapom volt, még a múlthéten, de tegnap este mentünk el úgymond “megünnepelni”. Előszőr egy bárban kezdtünk, de aztán ilyen nyugodtabb házibulivá alakult az egyik férfibarátom lakásán. Van a társaságban egy pasi aki egy ideje bejön, és ezt a többiek is mind tudják, szerintem elég feltűnő lehet😅. Ilyen felesz/mersz vagy iszol játékot játszottunk, ez utoljára 14 évesen volt menő, de viccesnek tartottuk, mindegy. A srác azt a feladatot kapta hogy csókoljon meg engem. Azonnal oda is hajolt, és elég intenzív lett, mármint hosszú volt, nyelvcsata, játszott az ajkammal is, majd miután befejeztük még adott egy sima szájra puszit. Ez már eléggé az este “vége” előtt volt. Utána kicsit olyan érzésem volt mintha flörtölne velem, bele is mentem. Mikor elmentünk direkt szerintem megvárta a következő liftet, hogy ketten legyünk, mert én voltam utolsó aki kijött. Szándékosan azzal cukkolt hogy tuti teljesen felizgatott engem, meg ilyesmi, aztán mondta hogy ha kéne “valami” akkor akár az éjszaka közepén is hívhatom, és adott még egy szájra puszit. Mit gondoltok? 21N2022. ápr. 9. 12:31
11/11 anonim válasza:
#10-nek igaza van.
Itt szerinte is világos, hogy dugni akar és igen, ne gondold, hogy neki nem esett le, hogy te hogy érzel.
De én is azt gondolom, hogy lehet ebben potenciál, de nem úgy, hogy most szexeltek, mert akkor ennyire voltál jó. Mutasd meg neki, hogy több van benned. Beszélgessetek sok mindenről ha találkoztok, flörtölj vele, de ne dobd oda magad hamar neki, ha te többet akarsz.
Ez sem garancia, de hátha felpiszkálod a kíváncsiságát annyira hogy ne csak egy estére akarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!