Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz ilyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés
Aki nem ilyen inkompetens az életben, mint a városi lányok 80%-a. Aki nem nyávog, hogy jaj letörik a körme, ha használni kell a fűkaszát vagy ha fát kell hasogatni. Aki nem lusta mint a halál, és segít a párjának, ha bármi munka van a ház körül, és nem csak a férfitől várja el az egészet.
2022. ápr. 9. 02:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

#20 Nem is vártam mást egy nőtől, nulla logikával rendelkeztek.

2 + 6 = 8

4 + 4 = 8

Ugyanazokat a számokat adtuk össze? Nem. Ugyanolyan eredmény jött ki? Igen.

2022. ápr. 9. 10:43
 22/27 anonim ***** válasza:
97%

21

Inkább úgy fogalmaznék, ó bölcs férfi, hogy te nem ismered az átlag, a medián és a szórás fogalmát, illetve az ezek közti összefüggéseket.

De megpróbálom lebutítani, hogy te is megértsd.

Ha például valaki elszedi az összes pénzedet, akkor kettőtöknek együtt még mindig ugyanannyi pénze lesz, igaz? Az átlag is ugyanannyi lesz. Kérdem én, örülnél egy ilyen fejleménynek? Igazságos lenne?

Na ugyanez vonatkozik a jogokra.

Remélem, tudtam segíteni. Ha további magyarázatra van szükséged, nyugodtan írj, és állok rendelkezésedre.

2022. ápr. 9. 11:06
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmad sincs sem a logikáról, sem a matematikáról. Az elméletet ismered, de gondolkodni képtelen vagy. Amit írtál, annak semmi köze ahhoz, amiről beszéltünk, de nem fogom magyarázni, mert úgysem fogod fel. Ezért van olyan kevés női mérnök, mert csak magolni tudtok, de gondolkodni vagy összefüggéseket megérteni már nem.
2022. ápr. 9. 11:19
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Ne áltasd magad, haver, te azért nem magyarázod, mert az ostoba, ezer sebből vérző érvelésedet még egy óvodás példa is megdöntötte.

De tudod mit? Duzzogj tovább, képzeld felsőbbrendűnek magad, érvelés helyett ekézd a nőket, vetítsd ki a szánalmas frusztrációdat mindenkire, aztán végezd be magányosan és keserűen. Ha neked ez kell...

2022. ápr. 9. 11:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván falun kell keresgélni. Egy nagyvárosi lány honnan a francból tudna fűkaszálni vagy fát vágni? Vagyis tudni biztos tudna, nem nagy művészet, csak épp nincs rá szüksége.

Attól, hogy valaki nem végez ház körüli munkákat (mert nincs is háza, csak lakása), még nem lesz lusta. Ez kb olyan, mintha egy afrikai törzsi csávó téged röhögne ki, mert olyan inkompetens lusta here vagy, hogy nem szoktál páviánra vadászni saját készítésű íjjal.

Nem is értem mit akarsz a "városi" lányoktól, ha ilyen elvárásaid vannak.

2022. ápr. 9. 13:22
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem a lányokkal van a baj, hanem veled. Feltételezem, hogy a korodbeli lányok nagyrésze, akiket leszólsz, életképesebbek, mint te fénykorodban leszel valaha,
2022. ápr. 9. 15:01
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem nem nehéz ilyet találni. Én újépítésű családi házas környéken vagyok, sokakat ismerek, sokakkal összejárunk, itt a velem egykorú fiatal anyukák mind simán festenek, kertészkednek, beszállnak a "keményebb" munkába.

És nem vagyunk 80 kilós férfias kocák sem közben. De pl. van panelben felnőtt barátnőm, ő mondja is, hogy biztos nem csinálna ilyeneket, nincs hozzászokva.

2022. ápr. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!