Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz ilyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés
Aki nem ilyen inkompetens az életben, mint a városi lányok 80%-a. Aki nem nyávog, hogy jaj letörik a körme, ha használni kell a fűkaszát vagy ha fát kell hasogatni. Aki nem lusta mint a halál, és segít a párjának, ha bármi munka van a ház körül, és nem csak a férfitől várja el az egészet.
2022. ápr. 9. 02:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy városi nőnek sose kellett se kaszálni, se fát vágni, ezekre ugyanis a panelban nincs szükség. Keresgélj a saját köreidben.
2022. ápr. 9. 07:32
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
Mert a feminista propaganda azt sulykolja a nőkbe, hogy nekik nem kell dolgozniuk, minden a férfi feladata és felelőssége, és amelyik férfinak ez nem tetszik, az nőgyűlölő disznó.
2022. ápr. 9. 08:15
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Valamire való vidéki férfi nem hagyja, hogy a felesége hasogasson. Neki szégyen. A fűkaszázás sem női munka, nem láttam még olyat itt vidéken, hogy a nő áll neki fűkaszával az udvarnak. Max szegély- vagy fűnyíróval.
2022. ápr. 9. 09:21
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
Ha a hasogatás meg a fűkaszálás férfi munka, akkor a főzés, mosás, takarítás női munka.
2022. ápr. 9. 09:49
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Falusi vagyok,fűkaszázni nem tudok,fát vágni igen,de én is nyávogok,ha letörik a körmöm.Pedig nem vagyok egy nebáncsvirag.Amugy falun is lusta már mindenki,dolgozni senku se akar,egy várositól meg ne várjuk már el,ha soha életében nem csinalta.
2022. ápr. 9. 09:49
 16/27 anonim ***** válasza:
98%

12

Nem tudsz te semmit. A feminizmusnak pont az a lényege, hogy a nő egymagában is meg tudja állni a helyét a világban.

És hát én kérek elnézést, ha a közgazdász diplomámmal inkább nem szeretnék fát hasogatni. Ha valami csoda folytán egyszer mégis szükségem lesz hasított fára, akkor majd megfizetek valakit, és ő szépen felaprítja nekem.

2022. ápr. 9. 09:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A férfi(ak) hasogatnak, a nők meg összeszedik és viszik a helyére. Aki nem, az meg főz nekik, megterít, és mosogat utánuk. Mi a probléma? A férjemék családjában így csináltuk. Mindenki csinálja a dolgát. Az nem pálya, hogy a nő hasogat, fát hord, meg főzi az ebédet a semmirekellő "urának".

2022. ápr. 9. 09:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a csinos nők reggel úgy kelnek ki az ágyból?

Ez mind idő, hogy karban tartsák magukat, plusz még dolgoznak, mert jé, képesek magukat eltartani, vezetik a háztartást és nahát már nem jut idő, hogy a kertben segitsenek. De tudod mi, jol van ez igy, valamit Ti ferfiak is csinalhattok here vere helyett.

2022. ápr. 9. 09:58
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
#16 Épp ellenkezőleg. A feminizmusnak az a lényege, hogy a nők felsőbbrendűek a férfiakhoz képest. A feminizmus előtt egyenjogúság volt olyan értelemben, hogy bár más jogaik és kötelességeik voltak nőknek és férfiaknak, de ezek nagyjából kiegyenlítették egymást. A mai feminista világban már csak a nőknek vannak jogaik, és csak a férfiaknak vannak kötelességeik.
2022. ápr. 9. 10:01
 20/27 anonim ***** válasza:
97%

"...egyenjogúság volt olyan értelemben, hogy bár más jogaik és kötelességeik voltak..."

Oké, ennél több nem is kell. Ha nem magyar az anyanyelved, akkor talán bocsánatos a tévedésed, de amúgy elég ciki... A egyenjogúság - most figyelj - egyenlő jogokat és kötelességeket jelent. Ha ez nem adott, akkor NINCS egyenjogúság semmilyen értelemben.

És ha egy férfi azért nem tudja megállni a helyét az életben, mert a nőkkel is versenyeznie kell, akkor van számára egy nagyon rossz hírem...

2022. ápr. 9. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!