Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ettől nem rémültök meg?
"Ha a közös lakás valamelyik házastárs különvagyona vagy önálló bérlete, a lakáshasználati jog ezt a házastársat illeti meg. A bíróság a másik házastársat kivételesen, és csak abban az esetben jogosíthatja fel a lakás megosztott vagy kizárólagos használatára, ha a lakáshasználatra jogosult gyermek nála van elhelyezve. Szolgálati lakás esetében azonban a bérlőt a lakás elhagyására nem lehet kötelezni.
A bíróság a házastársak közös tulajdonában vagy közös bérletében levő lakásának használatát megosztja, ha azt a lakás alapterülete, alaprajzi beosztása és helyiségeinek száma lehetővé teszi."
Azaz a csajod, kirakhat a SAJÁT TULAJDONÚ lakásodból!!!

Egy kapcsolatban fontos a bizalom. Ha ez nincs meg, akkor elgondolkodnék a közös jövőn.
31/F
1.-re.
Nem, de az exem, aki már egy idegen, azt ki.

Hallod, nem vettem észre, hogy csajokról meg pasikról szólna ez a törvény... Miért a férfiak lennének megijedve?
Ja tudom, tudom, a csúnyarossz nőszemélyek kiforgatják őket a vagyonukból.

Akinek van pénze, amit félthet a nőjétől, annak legyen olyan pénze is, amit nem sajnál egy ügyvédre.
Én ennek a híve vagyok.
Mindemellett pedig nem félek, a feleségem teljes mértékben külön tulajdon és külön kassza híve és hallani sem akar gyerekről. Emellett egyikünk sem nincstelen senki a másik nélkül.

Csak abban az esetben rakhat ki a "csajod", ha egyrészt van bizonyítottan közös kiskorú gyereketek, és másrészt te valamilyen oknál fogva veszélyt jelentesz rájuk. (Pl: bántalmazás.)
Egyéb esetben nem lenne indokolt, hogy "kirakasson" a saját lakásodból.
Ezért érdemes vigyázni, hogy kivel jössz össze, és mik a terveitek egymással... :,D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!