Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak nektek vonzóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek vonzóak a kisgyerekes egyedülálló anyák? Komoly kapcsolatra is vagy csak kalandra?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelem van akkor a gyermek nem lehet probléma. 40 évesen nem is fogok vszeg olyan gyermektelen nőt találni aki még szülne
2022. ápr. 8. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatra nincs szükségem, de laza kapcsolatra teljesen megfelel egy gyerekes egyedülálló anyuka, hosszabb távra is.
2022. ápr. 8. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Kalandra, komolyabbra maximum akkor, ha az anyuka nagyon jól néz ki.

Hazudik, aki azt mondja, hogy számít a belső, a gyerekes szinglik koloncok a férfiak szemében.

Persze van, aki bevállalja és boldog lesz, boldogabb, mint egy szinglivel...mivel egy ilyen anyuka már tudja mit akar az élettől.

De mivel az életben semmi sem egyenes, ezért ez a ritkább eset.

2022. ápr. 8. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Előre leszögezem, hogy megértem a hozzáállást és elfogadom a véleményeket. Csak picit elkeserítő, hogy ennyit érek (max kalandot) nőként mások szemében, csak azért, mert világrahoztam egy gyereket egy egykori szerelmemmel. Harminc évesen húzhatom le a rolót és abban a tudatban kell leélnem az életem, hogy már nem fogok kelleni szinte senkinek. És az egészben főleg az rossz, hogy én például nem tehetek róla, hogy egyedül maradtam, nem így terveztem, nem egy fiatal nyikhajnak szültem egy fél éves kapcsolatba pénz és szerelem nélkül. Néha már élni sincs kedvem mert egyre biztosabb hogy a magány vár rám hosszú hosszú éveken át. Ismétlem, megértem és valószínűleg fordított esetben én is így gondolkoznak. Csak egyszerűen szomorú.
2022. ápr. 8. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Maximum lazára. Én soha nem szeretnék gyereket. Se sajátot, se másét, így komoly nem működhetne egyszerűen. De korrekt vagyok, nem is verek át senkit.

Amúgy a párom gyermeke már felnőtt, ezzel nincs is gondom. Kisgyerek viszont offos nekem.

2022. ápr. 8. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kalandra sem kène gyerekes nő.
2022. ápr. 9. 06:54
 17/18 dregor ***** válasza:
Nekem a nő vonzó. Az, hogy van egy gyerek önmagában nem jelentene problémát. Jól elvagyok a gyerekekkel. A gondot általában az ex szokta jelenteni, ha a tipikus 1 bites fajta...
2022. ápr. 9. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:
14-es!Ez nem így van, a legtöbb pasi nem így gondolkozik, megnézném az itt válaszolókat. Én 2 éves kora óta egyedül nevelem a fiamat, és mindig volt párom, hosszabb kapcsolatok, és egyiknek sem volt gyereke.
2022. ápr. 12. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!