Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a pasi?
Roviden, huga a baratnom most ert veget par eves kapcsolata par honapja de mondta mar tullepett de meg nem all keszen kapcsolatra. Eleinte barati volt kesobb oerverz utalasok utana kettesben is voltunj sokat beszeltunk elet, mult, jovo , csalad mely temakrol mikozben ketten fekudtunk es nem kezdett ki vekem de probalt szexualis lenni megfogni a mellem jatekosan viccesen de nem lepett a szex iranyaba de en se biztattam inkabb egy bizonyos hatarig engedtem hozzam erjen. Olyan jo volt megsimogatni ereztem a kozvetlenseget es nyugalmat. Felek nem tudja mit akar, neha reagal a kepeimre ir valamit messen, a tortebeteimet mindig szivezi de sokat viccel szexualisan plane a hugat huzza ezzel h idegesitse. Szerintem lassa rajtam hogy nekem komolyan bejon es az a baj h sokszor lat a lany miatt igy nem kell erofeszitest tegyen csak kap az alkalmon ha itt vagyok. Kettesben nem hivott ki, tobben mar voltunk amibe tud segit es van h engem is meg ker kisebb dolgokra de nem tudom baratnak nez akit megdugna vagy pedig komolyat akar de fel? O es a huga is mondta nem fekszik le a baratoivel kerdeztem akkor velem miert kotekszik,erre ideges lett h azthiszem neki barki jo? Nem tudom mit akar, vicces kotekedo, sokszor lefog mutatja az erejet nem hagy utanam de konkretan nem probalt megfektetni csak fogdosott bar nem engedtem majd vjccelt majd komoly dolgokat beszelt mikozben nekem dolt valahogy mindig erintkezett velem, de neha smsezett de nem akarta elmenjek orakon at joforman kettesbe csak fekudve beszeltunk, mikozben karjaval atolelt es mukor hazahozott kerdezte semmi puszi es megpusziltuk egymast. Csak szorakozik vagy mit akar a srac ?eskuszom, hogy nem ertem
20L 22F

Ajj..ez tök gáz, hogy fogdos. Nem hív el randizni, nem áll eléd, hogy azt mondja, szeretne randizni, komolyabban megismerni, mert kedvel/tetszel neki, csak ez a hülyegyerek viselkedés.
Ez neked komolyan bejön??
Abban biztos lehetsz, hogy nem fél, csak szimplàn ekkora gyökér, hogy semmi tiszteletet nem tanúsít.
Szerintem ő úgy gondolja, hogy fűzöget, hátha megdughat, mert tök jó, kéznél vagy, semmi erőfeszítést nem kell tennie.
Azt tudom mondani, hogy bár nekem is mondta volna valaki ezeket 20 évesen, és tisztábban láttam volna…
N33

1, ez nem férfi.
2, te nem vagy nő, csak làny.
3, ha nem veszed észre, h le akarnak varrni egy héten belül, akkor hülye is vagy.
4, rettenetes az íràsképed.

3: Én elolvastam és értem is*, csak Noren leìrta fentebb a lényeget. :)
*Nem lebegett be az achievement téglalap, pedig számítottam reà. 😔

#4:
Ti ilyen kisebbségi tolmácsok vagytok?

Az világos, de a roma anyukáimmal és gyerekekkel nem kell ennyit szenvedni terepen, bszki. o.o
Szeretném megfejteni a rejtélyt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!