Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ismerkedek egy sráccal, de nem tudom van e értelme.

Nagyon jól el tudunk beszélgetni mindenről. Olyan mintha lelki társam lenne. De...nagyon sokszor van olyan, hogy írok és nem ír vissza. Eddig nem volt annyira gond, mert egy kis idő elteltével mindig reagál. Ha irunk egymásnak mindig azonnal válaszol és ezért nem értem, hogy mért csinálja ezt. Folyamatosan elérhető, látta is, de nem ír. Két napja ezt csinálja, tegnap azt írta bocs telót nyomtam..

Most akkor mi van? Ha nem akar velem beszélgetni mért nem mondja meg kerek perec? Belefáradtam ebbe.. Rettentően hiányzik, de nem akarok én írni neki...

2022. ápr. 6. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Két napja nem ugrik rögtön, ha írsz, hát szörnyű... nem csak te vagy a világban...
2022. ápr. 6. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy esetleg valami dolga van?

Az hogy a face szerint "elérhető" az kvázi annyit jelent hogy be van kapcsolva az internet a telefonján.

2022. ápr. 6. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha programja van, mással beszél, épp nincs hangulata írogatni? Majd ír, ha ráér, hagyj neki levegőt, akkor kezdj aggódni, ha napokig nem jelentkezik.
2022. ápr. 6. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha azt várod tőle, hogy mondja meg neked kerek perec, akkor kérdezd meg tőle kerek perec.

Mivel él az a sztereotípia, hogy állítólag a srácok nehezebben veszik észre a csajok jelzéseit, mint fordítva, ezért lehet nyugodtan rámenősebbnek lenni az ügy érdekében! (Nem fog harapni, csak ha szeretnéd.) :,D

2022. ápr. 6. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Remélem igazatok van.

Már kérdeztem tőle korábban, hogy nem e zavarom, meg h baj e, hogy beszélgetünk, de akkor azt írta, hogy nem baj és élvezi a velem való beszélgetést. Csak félek, hogy már nem így gondolja.

2022. ápr. 6. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Van. Beszéljetek meg egy személyes találkozót.
2022. ápr. 6. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Én maradi vagyok, tudom... de eddig ha érdekeltem valakit, mindig bombázott sms-ekkel, felhívott, keresett és olyan természetesen jött az egész.

Le sem tudtam vakarni... Ez a különbség érzelem és vágy között.Ha csak vágy van a dologban és elvannak veled, akkor nem is tesznek nagy energiát az egészbe. Viszont ha sok energiát fektetnek a veled való kapcsolatba, akkor tényleg éreznek is irántad. Nem mindegy, hogy egy vagy a sok közül, vagy Te vagy számára az a bizonyos valaki...

2022. ápr. 6. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet számomra a párom a "bizonyos valaki", néha akkor is kell dolgoznom, aludnom, főznöm, másokkal beszélgetnem, stb. Nem az érzelmeken múlik, hogy valaki tud-e 24/7 chatelgetni....

2022. ápr. 7. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as válaszoló!

Én nem is ezt írtam, kérlek, olvasd el ismét! Azt akartam ezzel kifejezni, hogy akit érdekelsz, az szerintem nem bohóckodik chatelgetéssel, hanem bizonyít, tesz érted, érdeklődik... Napi két mondatot leírni nem energia. Az erőfeszítés az udvarlással kezdődik, ami szerintem messze nem ez...

2022. ápr. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!