Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele mennél egy ilyen kapcsolatba?
Van egy ismerősöm üzleti kapcsolatban vagyunk. Ő nős, de tudom, hogy tetszem neki.
Ennek az ismerősömnek az apja, rámállt, velem akar lenni.
Azt akarja, a barátnője illetve a szeretője legyek, + eldöntöttünk
közösen akarunk egy vállalkozást indítani.
Tetszik apja, vele akarok lenni.
Szeretőnek lenni, tudom, hogy nem jó, de én is akarom.
Egyedül az ismerősömet sajnálom, hogy apjával már úgymond jóba vagyok, és az anyukáját, mivel ha kiderül velem csalja a feleségét, akkor én miattam fognak elváláni a szülei.
Megbeszéltem már apjával ezt, azt mondta nem fog megtudni senki semmit, ha nem akarok hagyjam ő tiszteletben tartja, de én is akarom.....
Tömören.
Az üzlettársam, aki egyben az ismerősöm együtt dolgozunk,és egy idősek vagyuk. Neki szerintem tetszem, csak nem mer lépni, mert nős. Viszont az apja, aki szintén nős, velem akar lenni.
Az apja és én eldöntöttük közös cégünk lesz + az apjának a titkos barátnője és szeretője lennék.
Fogunk az apjával nyilvánosan megjelenni sok helyen, de úgy teszünk mintha csak üzlettársak lennénk, ami részben igaz, részben nem.
Mindezek ellenére nem tudom miért sajnálom a fiát. És nem értem miért lelkiismeret fordulásom van.
Ti bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?
Mielőtt azt írnátok, mennyire rossz és gonosz vagyok.
Az apja igazából az, mert a fiával egyidős lánnyal akar lenni.

Az üzlettel igazából nincs gond
100 %-an ott van mindenki.
Munka mániások vagyunk egyébként.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!