Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg a konditer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg a konditerembe járást párkapcsolatban? Mennyi az a mennyiség, ami felett már szóva tennétek a párotoknak, hogy sokat van távol edzeni?

Figyelt kérdés
Heti 3x1.5 óra még ok? Esetleg heti 4x1.5 óra?
2022. ápr. 5. 17:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#9 Életreszóló befektetésként próbáld az edzést felfogni, hisz az egészségedért teszel azzal, hogy sportolsz. A "hobbi + közös időtöltés + család és barátok" mind-mind olyan, amiből picit lecsípve már lehet időt keríteni némi sportoláshoz, ráadásul az edzést lehetne közösen is végezni, ami már kiterjedne az általad megnevezett közös időtöltésre.
2022. ápr. 5. 18:10
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Lehet hogy máshol működik, nálunk kb 1 óra utazásra van a legközelebbi konditerem, szóval 2 óra lenne csak az utazgatás. Nem vagyok hajlandó heti x-szer 3 órát "lecsípni" a számomra fontos dolgokból.

¯\_(ツ)_/¯

2022. ápr. 5. 18:13
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Mennék a párommal edzeni, nemhogy szóvá tenném... én lennék a legboldogabb, ha valakivel együtt járhatnék és egymást motiválhatnánk :D
2022. ápr. 5. 18:54
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

Minkdettonknek sok hobbija van, hetkozben altalaban kb. egy estenk van nyugisan, program nelkul. Hogy o pont edz estenkent, vagy haverozik, az o dolga. Amugy akkor mar inkabb edzzen (foleg, ha van latszatja;))

Amugy minden heten teszel fel ilyen kerdest, ugyhogy szerintem hagyd ezt a kapcsolatot.

2022. ápr. 5. 19:08
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Legszívesebben a vőlegényemmel jarnék, de ő nem szeretne. Délutánokat együtt töltjük, ezért egy órával korábban kelek, mint ő, és olyankor megyek edzeni heti 3x másfél órát. Kicsit zavarja, mert féltékeny, de nem kórosan. Bevallom néha jobb lenne hétköznaponta együtt kelni, de van egy célom, amit el szeretnék érni a sporttal.
2022. ápr. 5. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Edzen otthon. Én heti 5ször járok karatézni, de ha lenne párom, együtt mennénk.
2022. ápr. 5. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Én járok heti 1-2 alkalommal, amit 3-ra szeretnék emelni, de egyszerűen nem fér bele egyenlőre. Nekem fura, ha valakinek van erre ideje, minden más mellett. Illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon más az értékrendem. Nem szívesen rendelném alá a mindennapjaimat az edzésnek, mert, aki heti 3-4 alkalommal 1,5 órát edz, az utazással, öltözéssel, stb. Simán 2-3 órát el van alkalmanként. Nekem két órás edzéssel, utazással cirka 3 óra. Ha valaki normál munkarendben dolgozik, az ezeken a napokon este ér csak haza. Ehhez elég rendesen le kell csípni az említett minden másból.
2022. ápr. 5. 19:52
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Én hétköznap 2-3 alkalommal 1,5 órát edzek. Párom egyszer hétköznap, egy hétvégi napot kb 8-15 óráig sportol. Így ismertük meg egymást, ehhez alakítottuk az életünk. Ez feltölt, kikapcsol.
2022. ápr. 5. 20:06
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Másfél órát mozgunk mi is szinte naponta, sosem korlátoznék ebben senkit, hiszen az egészségéről van szó.
2022. ápr. 5. 20:30
 20/23 anonim ***** válasza:

Együtt járunk általában. Bemegyünk, mindenki csinálja a saját efzéstervét, nagyjából 1-1.5 óra alatt végzünk és együtt hazamegyünk.

Heti 6-7 edzésig semmiképp nem lenne gondolom vele, utána lehet, hogy reggelente nem tartanék a párommal, de akkor sem zavarna kifejezetten. Most heti 5 alkalommal járunk, nálunk ez egy működő rendszer.

2022. ápr. 5. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!