Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek találkozniuk kell az életben, talLkozni is fognak?
Remélem, mert már le van beszélve a tanárommal a (bizonyos adminisztratív feladat elintézése miatt halaszthatatlan) találkozó. Valaki esetleg? Tisztánlátó, mindentudó gyakori népe...?
2022. ápr. 4. 12:46
Ez a te világnézetedtől függ. Szerinted az élet csak véletlenek sorozata vagy valami Terv részei vagyunk? Ha ateista/materialista vagy, akkor te csak belebotlasz random emberekbe. Míg ha hiszel valami felsőbbrendű irányításban, akkor meg logikusan nincsenek véletlenek, mindig azzal találkozol, akivel dolgod van, akitől tudsz fejlődni. Mondjuk ez esetben sincs egy vallásban sem így megfogalmazva, hogy pont te is biztosan kapsz párt, vagy ha kapsz, nem rontjátok el. De érdemes eldöntened, miben hiszel, ahelyett, hogy mások döntsék el helyetted.
2022. ápr. 4. 12:48
Én kb. 1 éve foglalkozom ezotériával, előtte nagyon materialista voltam. :D Azt gondolom, hogy jó dolog hinni valamiben, ami erőt ad és boldoggá tesz.
Viszont még mindig azt gondolom, hogy lehetőségeket kapunk a sorstól. Az már a mi dolgunk, hogyan élünk velük. Pl. Szerencse kérdése, hogy beleszeretünk-e valakibe, aki pont az esetünk, és viszonozza érzéseinket. Az viszont már rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e megtartani a kapcsolatot, vagy mondjuk elmarjuk őt folyamatos féltékenykedésekkel, dührohamokkal, stb.
2022. ápr. 4. 13:09
Nem. Meg mi az, hogy "kell"? Ez csak belemagyarázás.
2022. ápr. 4. 13:51
Bár épp nem ezt mutatja pillanatnyilag a helyzet, de én még mindig bízom benne, meg talán kimondhatom azt is, hogy hiszem, hogy igen.
2022. ápr. 4. 13:55
Ja, igen. A remény hal meg utoljára. :)
Én is azt hittem amikor találkoztam Vele, hogy ez nem véletlenül történt. Csakhogy az évek bebizonyították, hogy hiába találkoztunk, hiába volt minden adott, ha csak én tettem a dologért, a másik fél mindig a számára könnyebb utat választja, pedig az esélyünk arra hogy találkozunk egyenlő volt a nullával (mégis megtörtént).
A lehetőséggel mindig tudni kell élni, amikor az jön. De ha csak az egyik akarja igazán, a másik meg kifogásokat keres, akkor annyit is ér az egész.
2022. ápr. 4. 14:07
Ez olyan nesze semmi fogd meg jól. Jól hangzik, de nem feltétlenül igaz, es persze ellenőrizni sem lehet. Ezo, vallás, filozófia, rovatba való.
2022. ápr. 4. 14:09
azért nem árt rásegíteni a sorsra,sokszor megfeledkezik.
2022. ápr. 4. 14:20
Én voltam már min. 2 ilyen szituban, és elhajtottam az illetőt. Van egy fura stílusom, ami előjön, és elmarom a személyt, pedig egy idő után rájöttem, miért is találkozhattunk annak idején.
2022. ápr. 4. 17:30
2022. ápr. 4. 19:39
Kapcsolódó kérdések: