Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ő jó pasi (volt)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő jó pasi (volt)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 3. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
#5 Hát úgy, ahogy a heteró férfiak is meg tudják ítelni, ha egy férfi jól néz ki, de attól még nem vonzódnak hozzá.
2022. ápr. 3. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

#5: pedig rohadt egyszerű. Látjuk, ha olyan a pasi, aki sok nőnek bejön. Ezt azért fel lehet mérni, és ennek ellenére nekünk konkrétan annyira nem bejövős, mert más karaktert szeretünk.

Ez olyan dolog, hogy pl. Pumped Gabo is jó pasi, mert nem lehet azt mondani, hogy nem, de nekem mégsem kéne, mert fényévekre van az a világ, amit ő képvisel, az enyémtől.

2022. ápr. 3. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem idősebben tetszett.
2022. ápr. 3. 19:33
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#11: Érdekes, én nem tudom azt mondani valakire, hogy jó nő, ha nekem nem tetszik.
2022. ápr. 3. 19:43
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Feminin vonásai vannak ,tehát a nők jó részének be jön,amúgy jó színész is.
2022. ápr. 3. 21:23
 16/21 anonim ***** válasza:
De jól nèz ki a 2. kèpen, èn elfogadnám :)
2022. ápr. 3. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#14: Most mondjam azt, hogy férfiak egyszerűek, mint a faék? :D
2022. ápr. 3. 23:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, jó pasi! Első képen főleg. És jó színész is. Nekem abszolut bejön. Külsőleg és a karaktere is, legalábbis a Twin Peaks- beli.
2022. ápr. 4. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Mijazhogy 🥰

Hatodikos lehettem amikor ment a tévében a Twin Peaks. Nem engedték a szüleim hogy nézzem (másnak sem). Maradt nekünk a fotói nézegetése az Ifjúsági Magazinban és a Nők Lapjában :) Gyönyörű férfi volt.

2000 tájékán a Szex és New Yorkban még alig öregedett, ott is dögös volt, de kb 2005-ben történt valami, mert szabályosan rosszul lettem amikor megjelent a Született feleségekben. Nagyon öregnek tűnt. Később jobban nézett ki amikor megszabadították a félhosszú hajától.

A 2017-es új Twin Peaksben is nagyon kikerázták. A festett haj, rengeteg smink, a világítás, szinte a régi fényében tündökölt, miközben a civil megjelenéseinél ősz hajú, természetes külsejű férfiként lehetett látni. Egyébként így is sármos. És csodálatos a beszédhangja. Csakis eredeti nyelven érdemes nézni őt. Nincsenek gerontofil hajlamaim, de nekem ő örökké 10/10 marad.

2022. ápr. 4. 21:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is gyönyörű férfi volt, viszont nem szépen öregedett. És valóban nagyon jó hangja van, nekem is ez volt az első reakcióm, mikor angolul néztem a Twin Peaks-t.
2022. ápr. 4. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!