Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kilépni a havercsaj szerepből ?

Javasolom jöjj össze egy olyan pasival akit csak lelki szemetesládának használnak a nők, és mikor kezdeményeznek megkapják, a "bocsi... Inkább legyünk csak barátok" vagy "még nem vagyok kész egy kapcsolatra" lekoptató szöveget.
Gondolom lesz közös témátok. Bár lehet, egy ilyen srácot te hamarabb tennél be a barát zónába, mint ő téged.

Milyen hasznos válaszok érkeztek eddig 😂
Amúgy én is hasonló helyzetben voltam, aztán aki tetszett fiú megpróbáltam “jeleket” küldeni neki hogy lehetne akár több mint barátság. Flörtölösebb vicceket mondtam vagy csak kacérkodtam kicsit. Eddig bevált:)

Nem értem, hogy a nők többsége honnan veszi azt, hogy a férfiak értik ezeket a "jeleket". A nőknél születési adottság a testbeszéd olvasás, ez a férfiakból teljesen mértékben hiányzik.
Valóban igaza van John Gray-nek, hogy a nemek nem értik egymást, miközben azt hiszik, hogy igen.

Attól függetlenül, hogy neked bevált, nem kellene általános módszerként alkalmazni.
Tudod van egy pár nő is, aki szereti a fizikát, de a többségüket egyáltalán nem érdekli a téma.

Omg, leírtam a tapasztalatomat😂 ami ténylegesen válasz lehet a kérdésre nem csak kötözködés.
Tudod azért mert te nem tudsz olvasni a jelekből, mások még lehet igen, sőt…:)

Tudom olvasni a jeleket, mivel megtanultam, az átlag pasi azonban aligha tudja. Ezèrt rohan az internetre, meg a haverokhoz, hogy most akkor hogyan èrtelmezze az adott jelet. Amúgy jel ès jel között is van különbsèg, van olyan, amit nehezebb èrtelmezni, ès van olyan, amit az átlag ember biztosan nem fog felismerni.
Mindenesetre meglehetősen önző, ès ostoba dolog egy olyan születèsi adottságot elvárni, amit a másiknak tanulnia kell. Dehát a nők már csak ilyenek. De az is igaz, a jelezèsi kèszsègüg becsődöl akkor, amikor a rosszfijúkról van szó. Ott valahogy sosem tűnnek fel a jelek.
This is very ridiculous...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!