Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jön be egy csendes csaj? Kort is pls.
Pfff, hogy hazudnak! Hat en is csendes lany vagyok, es sokszor beprobalkoznak nalam a pasik, de amikor rajonnek, hogy nem vagyok az a tul kozvetlen, beszedes tipus es nem vihogok mindenen, szepen lepattannak. Senki nem szereti a csendes lanyokat.
20/L
Nekem semmi bajom velük. 22/F
"én is olyan vagyok, h alapjáraton csendes, és csak meg kell nyílnom, ami néha sok idöbe telik, de utána már imádom járatni a csőröm."
Hehe ez tetszett. Aranyos volt.
"Pfff, hogy hazudnak! Hat en is csendes lany vagyok, es sokszor beprobalkoznak nalam a pasik, de amikor rajonnek, hogy nem vagyok az a tul kozvetlen, beszedes tipus es nem vihogok mindenen, szepen lepattannak. Senki nem szereti a csendes lanyokat."
Hát kedves válaszadó a jelek szerint igenis bejönnek nekünk a csendes lányok, mint pl nekem is. Attól nem kell általánosítani hogy volt pár rossz tapasztalatod. Én még azért nem pattintottam le senkit mert csendesebb volt. Nekem személy szerint legalábbis van elég türelmem egy csendesebb lányhoz is.
Azok a lányok akik visszafogottabbak, csendesebbek, nem felvágósabbak és érzelmesek jobban kellenek a pasiknak,mármint természetesen a bulizós, vad, nagyszájú, beválalós csajok is, de ők többnyire egyéjszakára, de jobb, ha a vadászat izgalmas és nehéz...Vagyis, ha egy lányért küzdeni kell, aki nem adja oly könnyen magát...:D
"Addig vagy ellenállhatatlan, ameddig elérhetetlen:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!