Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jön be egy csendes csaj? Kort is pls.
Őszintén szólva mellém nem is illene egy csendes lány. Szóval ezért nem is jönnek be. :)
Próbálni kell megnyílni az embereknek, még ha arra nem is kell törekedni, hogy népszerű legyen.
Én is pont most akadtam bele egy ilyen csajba.nagyon helyes lány de elképesztően visszahuzodo és csendes.egy suliba járunk de alig tudok vele összefutni,a beszélgetés az nulla.ugy kell pörgetnem az agyam hogy tudjak beszélgetni vele.mondjuk kicsit elbizonytalanodok néha hogy télleg ennyire csendes vagy csak k***ára un XD. nem tudom de még nem adom fel.hátha összejön :D
18/F
18:38 vagyok
azt elfelejtettem mondani hogy felvettem msnre hátha ott jobb lesz de pont most tiltották le a fiokom XD
18.38- Szerintem próbálkozz még.
Magamból kiindulva lehet, hogy pontosan olyan fajta, hogy előszőr nem tud megnyílni csak egy bizonyos idő után. Esetleg msn -re nem veszed fel? ott könnyebben és sokat tudnátok beszélni (Hátha jobban megnyílik és élőbe is többet fog beszélgetni ).
Egyébként én is azt vettem észre, hogy az idősebb pasiknak jön be inkább, ha csendes egy lány. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!