Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? 20 éves lány vagyok, a középiskolában volt egy lány aki eléggé a lelkembe tiport.
Figyelt kérdés
az volt neki a rögeszméje,hogy engem mindenki megutáljon.aljas dolgokat talált ki rólam,direkt beégetett mindig. most új iskolába járok,itt nincs semmi baj,de bebeszélem magamnak az utóbbi eset miatt.annyira,hogy éjszaka rémálmaim is vannak ezzel a lánnyal.nem merek felelni órán remeg a kezem,össze vissza dadogok azért mert mindig a régi emlékek jutnak az eszembe...hogy lehetne ezen segíteni?2010. szept. 14. 17:58
2/7 anonim válasza:
öhh. hát ennyire nem durván, de a szitu hasonlo velem, abbol a szempontbol hogy siman kiközösitettek, áltsuliba am minden fasza volt, gimiben meg páran ugy elintézték az önbizalmam hogy most egyetemen probálok visszatalálni magamra. lassan megy... sztem idő kell hozzá...
3/7 A kérdező kommentje:
ja csak én kb 2éve próbálom magam túltenni de nem megy:( Van barátom ő mellettem van,de ha bent vagyok a suliban,mindig azt hiszem,hogy rólam beszélnek a többiek stb....
2010. szept. 14. 18:05
4/7 anonim válasza:
Áegyél bátrabb, és netörődj azzal az idiótával..biztos vannak más lányok akikkel haverkodhatsz, vagy akik megértenek, vagy ha mástnem valami fiú megteheti és megvédhet ha megint újra próbálkozna a csaj..de csak annyi h ne törődj ezzel... és ne legyél feszült (pl a kézremegés..) inkább lazíts :) Én például a feszültséget úgy vezetem le h elmegyek futni, és errefelé vannak szép csendes helyek...oda kifutok és leülök...valami folyó/tó part...én ott teljesen meg tudok nyugodni és jobban tudok hozzáállni dolgokhoz, remélem segítettem valamit.bocsi ha hosszú lett :) 17/f
5/7 anonim válasza:
szerintem keress fel egy kineziológust (ő segít a sztressz oldásban) vagy esetleg pszihológust. nem szemétkedésből, de ők talán tudnak neked segíteni. és nem kell a szűk családi körön kívül tudnia róla senkinek.
6/7 anonim válasza:
szegény szar lehet... én mondjuk nem hagytam volna magam... de azért ne legyél ennyire ideges mert a végén még ártasz magadnak. Kezdj el vmi sportot vagy jóga az nagyon jó!! ellazít meg minden :D
7/7 anonim válasza:
Engem is a mozgás lazít el:) Lassú futás, totál kiszellőzik a fejem.
Ésmég önbizalmat is ad a sport.
De miért a szerelem kategória?:D
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!