Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elmodanom neki, hogyan érzek iránta ha már úgysem találkozunk soha többé?
Persze azon kívül, hogy az én lelkem megnyugodjon.
Bele vagyok zúgva egy idősebb férfiba, akinek persze van párja meg minden, sosem tudattam vele, néha zavarban voltam, de szerintem nem vágta le miért. Na mindegy. Megtudtam, hogy holnap találkozunk utoljára mert elmegy a cégtől. Nem közvetlenül a kollégám, elég ritkán találkozunk bent, de így is teljesen belzúgtam, de nem tehetek róla. Most nagyon el vagyok keseredve, és arra gondoltam, elmondom neki. Úgyse látom már soha többé. Facen sem vagyunk ismerősök. Legfeljebb kiröhög. Vagy ez így hülyeség lenne?
Nem is ismered...
Én nem mondanám el.
Azt ugye tudod hogy egyszer élünk.
Persze hogy beszélj vele ha neked úgy jobb,nincs ebben semmi,kérdezz rá hogy lehetne e köztetek valami ha nem lenne párja mert szímpatikus neked,ha nem akkor mondod neki hogy most találkoztunk utoljára azt azért jobb ha tudja,mert nem akarsz mindig csak második lenni
Idősebb (tapasztaltabb) férfiról van szó, aki ha akart volna tőled valamit, már lépett volna, de nem tette.
Tehát én nem mondanám el neki, mert csak magamat égetném. Egy idősebb pasi egójának is jót tesz időnként, ha észreveszi, hogy egy fiatalabb nőnek tetszik. És ő biztos, hogy észrevette a rajongásodat, azért volt időnként kedvesebb veled. Ekkor léphetett volna feléd, ha akart volna.
Ha meg az ország másik felében él, akkor hogy lenne ebből tartós kapcsolat, ha tovább gondolnám a sztorit? Valószínű hogy sehogy főleg hogy még foglalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!