Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú, nagyon tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, nagyon tetszik. Többi lent?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,a suli nagy csajozója.Sok csaja volt már. De egyikbe se volt szerelmes. Nem egoskodásból de szép vagyok,csinos..sok mindenkinek tetszek. Meg szeretném szerezni,és úgy,hogy tényleg szeressen.Az efféle Casanovákat hogy lehet megszelíditeni??
2010. szept. 14. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy, addig fogod érdekelni amíg meg nem kap. Ez rajtad áll meddig húzod vagy meddig húzható egyáltalán. Szerintem az ilyen típusú srácokkal nem tudsz komoly kapcsolatot létesíteni.

17/F

2010. szept. 14. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha vkinek van személyes tapasztalata ilyennel kapcsolatban azt szívesen elolvasnám..=)
2010. szept. 14. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Tessék!

Volt egy ugyanilyen ismerősöm. Imádott egy lányt. Amint megkapta csak megb**ni akarta, és mivel nem kapta meg azóta mindig ba**gatja és szidja. Szerinted megérte a csajnak Mr. Kaszanova?

2010. szept. 14. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok,hogy ő nem tud szerelmes lenni senkibe,vagy mi?
2010. szept. 14. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"szép vagyok,csinos.."

Az okosat kifelejtetted.Most már tudom miért.

Fogj hozzá úgy,mint más fiúhoz.Legyen tiéd a kihívás izgalma.Bizonyítsd be magadnak és neki,hogy többet érsz mint a többi nő.Pazarolj rá időt,és fektesd bele a teljes energiád egy kirakatbábuba.Egy olyan fiúba aki csak használja,és kihasználja a nőket.Vidd bele a hiúságod,és a fiatalos dominanciád,és küzdj értelmetlenül egy megrágott,lenyúzott prédáért.

Vívd ki az elismerését,ha csak ennyire becsülöd magad.És végül bukj el,hogy megtanuld kordában tartani az önteltséged.

2010. szept. 14. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!