Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy elköltözött?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nyár óta nagyon tetszik egy párszor beszéltünk is és én is arra lakok amerre ő, és mostanában nem látom amikor megyek haza( mindig láttam mert ő akkor ment edzeni) és a kocsija se áll a ház előtt.2022. márc. 29. 20:46
1/8 anonim 

válasza:

Próbáltad már hogy esteleg becsöngetsz? Szerintem ez célravezető lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Valóban az lenne de szerintem eléggé tolakodó,na hát meg azt nem írtam de az anyjával lakik és ha a muter nyit ajtót akkor az lehet kínos lenne mert őt se ismerem.
2022. márc. 29. 20:55
3/8 anonim 

válasza:

Nem lesz kínos! Ha becsöngetsz megismered mutert is, és választ kapsz a kérdésedre is. Vagy életed végéig kukkolni akarod? :D
4/8 anonim 

válasza:

Ugyan már, ilyet senki nem csinál, hogy becsenget majdnem idegenhez. Mégis mit kellene ilyen helyzetben mondani? Egy égés lenne, sehova nem vezet. Ha tudod a nevét, bejelölheted, beszélgetést kezdeményezni is egyszerűbb. Vagy ha legközelebb mégis taliztok, akkor érdemes kicsit flörtölni vele.
5/8 anonim 

válasza:

Volt köztetek valami ? Vagy csak tetszik és folyton kukoltad őt ?
6/8 A kérdező kommentje:
Nincsen semmilyen közösségi platformon fennt. Ez jó ötlet kedves utolsó de ha elköltözött akkor kicsi rá az esély hogy még látom
2022. márc. 29. 21:06
8/8 anonim 

válasza:

"ha elköltözött akkor kicsi rá az esély hogy még látom"
Amíg ott lakott, nem keresett.
Majd ha akar, megtalál.
De ne várj rá sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!